Handbal feminin: Partida SCM Craiova – HC Zalău se joacă miercuri. Oltencele au trei meciuri în cinci zile

Miercuri 4 septembrie, cu începere de la ora 11:00, echipa de handbal feminin SCM Craiova primește vizita formației HC Zalău. Partida care contează pentru etapa a doua a Ligii Florilor se va disputa in Sala Polivalentă din Craiova.

Cele două adversare vin după o primă etapă a sezonului 2019-2020 în care au obținut victorii, astfel că partida de miercuri se anunță una de mare luptă pentru punctele puse în joc. SCM Craiova a trecut în etapa întâi de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud cu scorul de 24-22, în timp ce HC Zalău a produs surpriza etapei, impunându-se cu 25-24 în fața formației CSM București.

În clasament, ambele echipe au câte 3 puncte, SCM Craiova aflându-se pe locul 4, iar HC Zalău pe locul 5.

După meciul de miercuri, pentru oltence urmează un weekend cu două partide în Cupa EHF, în runda 1 de calificare. Astfel, sâmbătă, 7 septembrie, si duminică, 8 septembrie, SCM Craiova primește vizita formației Jomi Salermo din Italia. Ambele partide vor începe la ora 18:00 și se vor juca în Sala Polivalentă din Craiova.C HC

Costin Dumitrescu, antrenor SCM Craiova:Am privit meciul de la Bistriţa cu deosebit interes, mai ales că a fost primul meci din acest sezon. Au fost câteva rezultate surpriză în prima etapă, cum a fost chiar al nostru, unul de excepţie, mai ales prin prisma faptului că  am avut cinci jucătoare indisponibile. Dar cred că acest lucru le-a înrăit, au dat dovadă de devotament extraordinar, aşa exprimare în teren am vrea să avem la fiecare meci. Am simţit coeziunea de grup, capacitatea de mobilizare la maximum. Meciul cu HC Zalău va fi foarte greu, mai ales că echipa oaspete are un moral foarte bun după ce a învins pe CSM Bucureşti.”

Carmen Ilie Şelaru, sportivă SCM Craiova:  “A fost o luptă extraordinară la Bistriţa şi ne bucurăm că am reuşit să ne impunem. Nu mi-a fost foarte uşor să joc pe postul de pivot, dar mă bucur că mi-am ajutat echipa să câştige, iar colegelor le-am creat spaţii. Suntem montate pentru toate cele trei meciuri şi sper să le câştigăm pe toate. ”

Program SCM Craiova:
Miercuri, ora 11:00: SCM Craiova – HC Zalău (Liga Florilor);
Sâmbătă, ora 18:00: SCM Craiova – Jomi Salerno (Italia), în Cupa EHF
Duminică, ora 18:00: SCM Craiova – Jomi Salerno (Italia), în Cupa EHF

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

cupa ehfhandbalhandbal femininhc zalauJomi SalermoLiga Florilorscm craiova handbal