Handbal feminin: Laura Popa va evolua pentru Corona Brașov în sezonul 2017-2018

ASC Corona Brașov dorește să-și construiască super echipă pentru sezonul viitor și în acest sens mai face un transfer de marcă, obținând semnătura Laurei Popa.

După ce le-a transferat în această vară pe Eliza Buceschi, Teodora Bloj, Bianca Tiron, Timeea Tătar, Cosmina Cozma, Cynthia Tomescu și Andreea Chiricuţă, Corona anunță transferul unei alte jucătoare de națională, în persoana Laurei Popa.

Născută pe 29 iunie 1994, Laura Popa a început handbalul la LPS Slatina, de unde s-a transferat la Centrul Național Olimpic de Excelență Râmnicu Vâlcea. În 2013, a plecat la Universitatea Cluj Napoca, acolo a evoluat până la începutul anului precedent, când în urma unui memoriu depus la FRH a devenit liberă de contract și a semnat cu Dinamo București.

Interul dreapta al naționalei României, a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu echipa din Ștefan cel Mare, la care venise la mijlocul sezonului trecut pentru a pune umărul la calificarea în Liga națională. CS Dinamo București a ratat calificarea în prima ligă a handbalului feminin românesc așa că Laura Popa a decis să facă pasul spre o nouă provocare handbalistică.

Laura a semnat, miercuri, un contract valabil pe un sezon cu ASC Corona Braşov. Jucătoarea a declarat că se bucură că a ajuns la Braşov şi speră să facă performanţă cu echipa antrenată de Costică Buceschi şi Dragoş Dobrescu.

„Mă bucur că am ajuns la Corona Braşov. Sunt dornică să fac performanţă şi cred cu convingere că la Corona se doreşte acest lucru. Aştept să mă alătur echipei la pregătire şi să încep munca la propriu. Sper să fiu sănătoasă, să fiu într-o formă bună şi să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele”, a spus Laura Popa după semnarea contractului.

Corona îşi va continua pregătirea la Braşov până vineri, când va pleca în cantonament la Sfântu Gheorghe.

corona brasovhandbalhandbal corona brasovhandbal femininLaura Popa