Handbal feminin: HC Zalău s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF | Echipa de sub Meseș a câștigat și partida cu Larvik de pe teren propriu

Sala Gheorghe Tadici din Zalău a fost astăzi gazda partidei cu numărul 5 din Grupa D a Cupei EHF dintre HC Zalău și echipa norvegiană – Larvik. Echipa de sub Meseș s-a impus la o diferență de 3 goluri, 25-22, și ajunge astfel la a 4 victorie în grupă.

Cu 4 victorii și 8 puncte acumulate, HC Zalău este lider în Grupa D și are asigurată calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF. Locul 2 în grupă, cu 7 puncte, este ocupat de Larvik, formație care este de asemenea calificată în faza următoare a competiției.

Victoria obținută astăzi de către formația zălăuană este și o revanșă, după ce în prima partidă a grupei, HC Zalău a pierdut în Norvegia la scorul de 28-23.

HC Zalău – Larvik 25-22(13-9)

HC Zalău: Nica – 4 goluri, Panici – 4 goluri, Rob – 4 goluri, Dragut – 4 goluri, Irimia – 3 goluri, Abed-Kader – 3 goluri, Tamaș – 2 goluri, Trif – 1 gol.
Larvik: Breistol – 7 goluri, Tollbring – 6 goluri, Roth Berglie – 4 goluri, Lima de Araujo – 2 goluri, Andenaes – 1 gol, Hjertner – 1 gol, Christensen – 1 gol.

Echipa din Zalău va disputa ultima partidă a grupei în data de 10 februarie pe terenul formației H 65 Hoors HK din Suedia.

Rezultatele înregistrate de HC Zalău în Grupa D au fost următoarele:
Larvik – HC Zalău 28-23
HC Zalău – H 65 Hoors HK 24-21
DHK Banik Most – HC Zalpu 22-25
HC Zalău – DHK Banik Most 31-28
HC Zalău – Larvik 25-22

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfhandbalhandbal femininhc zalaularvik