Handbal feminin: HC Zalău a remizat pe terenul echipei U Cluj | CSM București, victorie în Sala LPS din Slatina

Marți, 7 noiembrie, s-au disputat primele două partide ale etapei a noua din Ligii Florilor la handbal feminin.

Iubitorii handbalului din Cluj, prezenți în Sala Horia Demian, au avut parte de o remiză. Echipa locală, ”U” Cluj, a primit vizita formației antrenate de Gheorghe Tadici, HC Zalău. Deși la pauză handbalistele oaspete aveau un ecart de 4 goluri, 9-13, în partea secundă a partidei au reușit să mai marcheze doar de 8 ori, ultimul gol consemnat al echipei din Zalău fiind în minutul 53, atunci când tabela de marcaj a arătat scorul de 17-21. Ultimele minute ale meciului au aparținut clujencelor, care au profitat și de cele 2 eliminări din tabăra adversă(Rob și Tamaș) și au punctat de 4 ori consecutiv, astfel scorul final al partidei a fost de 21-21.

U Cluj – HC Zalău 21-21(9-13

U Cluj: Ani – 7 goluri, Puiu – 4 goluri, Petruș – 3 goluri,Berbece – 3 goluri, Vălean – 2 goluri, Chintoan – 2 goluri.
HC Zalău: Trif – 6 goluri, Constantinescu – 5 goluri, Tamaș – 3 goluri, Bardac-Panici – 3 goluri, Rob – 2 goluri, Stângă – 1 gol, Ciolan – 1 gol.

În clasament HC Zalău a acumulat 13 puncte, în timp ce U Cluj a strâns 8 puncte. În etapa a 10-a HC Zalău se va deplasa pe terenul echipei Vicecampioane, meciul urmând a se disputa în data de 14 noiembrie, de la ora 18:15. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport și Digi Sport. U Cluj va juca de asemenea în deplasare, în etapa a 10, urmând a se duela cu echipa Campioană, CSM București, miercuri – 15 noiembrie, de la ora 19:00 și în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

A doua partidă a etapei a 9-a a adus față în față, în Sala LPS, pe CSM Slatina și CSM București. Echipa Campioană s-a impus la o diferență de doar 6 goluri, 20-26, în cadrul unui meci în care jucătoarele gazde au încercat să se țină cât au putut de aproape de experimentatele handbaliste din Capitală. Rusu și Lazăr de la CSM Slatina, dar și Bazaliu și Jorgensen de la CSM București au înscris câte 5 goluri fiecare.

CSM Slatina – CSM București 20-26(8-14)

CSM Slatina: Rusu – 5 goluri, Lazăr – 5 goluri, Andrei – 4 goluri, Fulgoi – 3 goluri, Ostase – 3 goluri.
CSM București: Bazaliu – 5 goluri, Jorgensen – 5 goluri, Gullden – 4 goluri, Kurtovic – 4 goluri, Curea – 2 goluri, Manea – 2 goluri, Mehmedovic – 1 gol.

CSM București a ajuns în clasament la un total de 27 puncte,maximum posibil după 9 etape, în timp ce formația CSM Slatina rămâne cu cele 2 puncte acumulate din cele două partide încheiate la egalitate.

În etapa a 10-a CSM Slatina se va duela pentru puncte cu formația CSU Danubius Galați. Meciul dintre cele două adversare va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie.

csm bucurestiCSM Slatinahandbalhandbal femininhc zalauLiga Floriloru cluj