Handbal feminin: Handbalistele de la SCM Craiova sunt pregătite de o nouă victorie

Duminică, 17 septembrie, cu începere de la ora 11:00 și în direct la TVR2 se va disputa partida dintre SCM Craiova și CSM Slatina. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova.

Cu 2 victorii din tot atâtea partide disputate din noul sezon al Ligii Florilor la handbal feminin și cu speranța că suporterii vor fi ca întotdeauna alături de echipă, handbalistele de la SCM Craiova promit spectacol și victoria în meciul de acasă. CSM Slatina a pierdut ambele partide disputate până în prezent în Liga Florilor.

Jucătoarele de la Craiova știu că au în față o echipă nou promovată, dar cu un spirit oltenesc la fel de puternic ca al lor, așa că vor trata meciul cu atenție maximă pentru ca la final să nu existe surprize.

Patricia VIZITIU, jucătoare S.C.M. Craiova:“Va fi un joc destul de greu, Slatina va veni să îşi vândă scump pielea. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să ne pregătim pentru partidele viitoare.”

Valentina ARDEAN ELISEI, jucătoare S.C.M. Craiova:„Fiecare meci îl tratăm cu maximă seriozitate. Pentru noi nu contează că jucăm cu Slatina sau cu o altă echipă. Important este să facem o partidă bună, să avem un joc colectiv şi la final să fim învingătoare.”

Dumitru BERBECE, antrenor S.C.M. Craiova:“Avem un lot valoros, jucăm acasă şi sunt toate premisele să obţinem victoria, care este foarte improtantă pentru noi. Vom trata partida cu maximă seriozitate pentru a nu avea surprize neplăcute.”

Partida dintre SCM Craiova și CSM contează pentru etapa a treia a Ligii Florilor.

CSM Slatinahandbalhandbal femininLiga Florilorscm craiova