Handbal feminin: Final Four-ul Cupei Romaniei se va disputa la Bistrita

Dupa ce echipa de handbal feminin CS Magura Cisnadie a refuzat sa organizeze turneul Final Four al Cupei Romaniei Fan Courier la handbal feminin, fiind extrasa prima din urna,  Federatia Romana de Handbal a hotarat sa organizeze competitia pe teren neutru.

Astfel, Final Four-ul Cupei Romanie Fan Courier la handbal feminin va avea loc la Bistrita.

“Federația Română de Handbal salută interesul arătat de către comunitatea bistrițeană pentru organizarea pe teren neutru a Final Four-ului Cupei României ”Fan Courier” – feminin și mulțumește pentru efortul făcut în vederea oferirii celor mai bune condiții pentru desfășurarea acestui eveniment.

În urma analizării ofertei primite, F.R.H. – prin Comisia de Analiză – hotărăște ca Final Four-ul Cupei României ”Fan Courier” – feminin să se dispute în localitatea Bistrița, în perioada 20 – 21 aprilie 2019.

Mulțumim Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru interesul arătat în a găzdui acest eveniment important al handbalului românesc!

Echipele participante vor suporta cheltuielile de deplasare.

Federația Română de Handbal dorește succes tuturor echipelor calificate!”

In semifinalele Final Four ale Cupei Romaniei vor avea loc urmatoarele doua partide:
CSM Bucuresti – HC Zalau
CS Magura Cisnadie – SCM RM Valcea

In urma cu o saptamana la sediul Federatiei Romane de Handbal a avut loc tragerea la sorti privind  dreptul de găzduire a turneului, echipele au fost extrase din urnă în următoarea ordine:
1. CS Măgura Cisnădie – a refuzat organizarea competitiei
2. CSM București
3. SCM Rm Vâlcea
4. HC Zalău

Urmarește-ne pe Facebook:

cupa romaniei fan courier la handbal femininhandbalhandbal feminin