Handbal feminin: Duel oltenesc in Polivalenta din Craiova. SCM Craiova primeste vizita liderului

Joi 14 februarie, cu incepere de la ora 17:30, echipa de handbal feminin SCM Craiova va primi vizita formatiei SCM RM Valcea. Meciul se disputa in Sala Polivalenta din Craiova. Partida conteaza pentru etapa a 15-a a Ligii Florilor.

Partida va fi transmisa in direct la TVR HD

In clasament, SCM RM Valcea este lider incontestabil cu 14 victorii din tot atatea partide disputate si cu un total de 42 de puncte, in timp ce formatia din Craiova se pozitioneaza pe locul 8 cu 18 puncte, in urma a 6 victorii si 7 infrangeri.

Sportivele din Banie spera sa produca surpriza si sa obtina toate cele 3 puncte puse in joc.

Costin Dumitrescu, antrenor SCM Craiova:„Vâlcea este o echipă cu victorii pe linie în cele 17 etape de până acum, ocupă primul loc meritat, dar asta nu înseamnă că joi vor avea un meci ușor contra noastră. Vom avea 3 meciuri de foc, după această partidă urmând dubla din campionat și Cupă cu Cisnădie, iar dacă vom reuși să învingem, ne apropiem ușor, uşor de obiectivele pe care vrem să le îndeplinim. Victoria cu Bera Bera ne-a redat încrederea în forțele proprii, am crescut mult în joc și unul dintre motivele importante ale acestui meci este faptul că ne-a permis să ne antrenăm o săptămână fără zeci de ore pierdute prin autocare, avioane și alte mijloace de transport. Sperăm ca de aici înainte să mergem pe un drum ascendent. Am sesizat că spiritul echipei a crescut foarte mult, deci suntem pe drumul cel bun.”

Andreea Ianăşi, jucătoare SCM Craiova:„Joi sperăm să spargem gheața și să le luam toate punctele celor de la Vâlcea. Echipa este în creștere, relațiile de joc s-au legat mai mult, ne luptăm în apărare. După această săptămână de antrenament, am putut să punem în joc tot ce am pregătit pentru jocul cu Bera Bera, iar la jocul cu Vâlcea vom da tot ce e mai bun pentru a le lua cele trei puncte. Indiferent cum decurge jocul, eu am încredere în fete că vom lupta până la capăt. O cunoaștem bine pe Iulia Dumanska, dar și ea ne cunoaște pe noi. Acum suntem adversare, chiar dacă am fost colege atâta timp, deci trebuie să îi băgăm mingea în poartă.”

Urmarește-ne pe Facebook:

handbalhandbal femininscm craiova handbalSCM Rm Valcea