Handbal feminin: Debrecen – Craiova, calificarea în grupele EHF se vede azi în direct la tv

Echipa de handbal feminin SCM Craiova va disputa astăzi meciul retur din turul 3 preliminar al Cupei Ehf pe terenul formației DVSC-TVP Debrecen, la finalul meciului una dintre cele două echipe urmând a se califica în grupele EHF.

Meciul din Sala Hodos Imre Sportcsarnok din Debrecen se joacă astăzi, 19 noiembrie,  de la ora 19:15, și va fi transmis în direct la Digi Sport 3.

Echipa olteană antrenată de Bogdan Burcea, Dumitru Berbece și Grigore Albici începe meciul cu un avans de 5 puncte, după ce în partida tur – disputată în Sala Polivalentă din Craiova s-a impus cu scorul de 24-19.

Întreaga echipă se simte pregătită de meci și promit că la finalul meciului vor sărbători calificarea în grupele EHF.

Bogdan BURCEA: ” Îmi doresc, ne dorim cu toții să ne calificăm și vom face tot ce ne stă în putință să obținem calificarea.”

Echipa alb-albastră va fi încurajată la Debrecen și de o galerie de aproximativ 100 de persoane.

În grupele Cupei EHF s-a calificat și formația HC Zalău după ce a trecut de formația austriacă Hypo Niederösterreich cu scorul general de 59-43. în primul meci din Austria, HC Zalău s-a impus cu scorul de 30-22, în timp ce pe teren propriu, în partida disputată sâmbătă – 18 noiembrie, a câștigat la 8 goluri diferență, 29-21.

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfdebrecenhandbalhandbal femininscm craiova handbal