Handbal feminin: De Dragobete sunteți așteptați să le susțineți pe fete | Sâmbătă și duminică se dispută meciurile din etapa a 17-a a Ligii Florilor

Meciurile din etapa a 17-a a Ligii Florilor la handbal feminin se vor desfășura sâmbătă – 24 februarie și duminică – 25 februarie. Iubitorii handbalului vor putea urmări în direct la Telekom Sport și Digi Sport sau TVR – 3 partide.

Și în această etapă un meci s-a jucat în avans. Rapid București a primit vizita campioanei – CSM București, partidă încheiată cu victoria tigroaicelor la scorul de 30-27.

Din cele șase partide rămase de disputat, trei se vor desfășura sâmbătă, iar primul meci al zilei (ora 11:00) va aduce în Sala Sporturilor din Roman pe echipa locală CSM și pe AHCM Slobozia. În clasament, CSM Roman se poziționează pe locul 9 cu 21 de puncte, în timp ce formația din Slobozia ocupă poziția a 11-a cu 13 puncte.

Tot sâmbătă, dar de la ora 16:00, HCM RM Vâlcea va primi vizita vicecampioanei – Dunărea Brăila. Meciul este transmis în direct la TVR 2 și se va disputa în Sala Sporturilor ”Traian” din Râmnicu Vâlcea. Echipa antrenată de Aurelian Roșca se vede nevoită să câștige partida pentru a-și menține cel puțin poziția a treia în clasament, unde a acumulat 33 de puncte. După 16 etape, Dunărea Brăila a totalizat 23 de puncte și se situează la mijlocul clasamentului, locul 7.

Ultimul meci al zilei de sâmbătă va aduce față în față pe Măgura Cisnăsie și pe Danubius Galați. Cu 10 victorii, un egal și 5 înfrângeri, formația din Cisnădie care a acumulat 31 de puncte, amenință încontinuare podiumul, aflându-se la doar două puncte în urma echipei de pe poziția a 3-a.

Ziua de duminică aduce prima data suporterii în Sala D.P. Colibași de la poalele Tâmpei. Corona întâlnește în etapa a 17-a o echipă care are un parcurs de excepție în Cupa EHF – HC Zalău. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport și Digi Sport. În clasament, pe cele 2 echipe le despart 7 puncte, HC Zalău ocupă locul 5 (28 puncte),iar Corona 2010 Brașov se poziționează pe 8(cu 21 de puncte).

CSM Bistrița va primi vizita echipei din Slatina(ora 13:00), iar ziua de duminică se va încheia cu meciul din Sala Polivantă din Craiova, dintre SCM Craiova și U Cluj. Meciul din Bănie va putea fi urmărit în direct la TVR 1, cu începere de la ora 16:30. În cazul unei victorii, echipa din Craiova și-ar consolida poziția a doua în clasament, unde a acumulat 36 de puncte. U Cluj ocupă locul 10 cu 14 puncte.

Programul etapei a 17-a va cuprinde următoarele partide:
Sâmbătă 24.02.2018
CSM Roman – AHCM Slobozia, ora 11:00, Sala Sporturilor
HCM RM Vâlcea – HC Dunărea Brăila, ora 16:00, Sala Traian, TVR 2
CS Măgura Cisnădie – CSU Danubius Galați, ora 18:00, Sala Cisnădie
Duminică 25.02.2018
ASC Corona 2010 Brașov – HC Zalău, ora 12:00, Sala D.P. Colibași, Telekom Sport și Digi Sport
CSM Bistrița – CSM Slatina, ora 13:00, Sala Polivalentă
SCM Craiova – U Cluj, ora 16:30, Sala Polivalentă din Craiova, TVR 1

Urmărește-ne pe Facebook:

handbalhandbal femininLiga FlorilorLiga Nationala de handbal feminin