Handbal feminin: CSM București, fără milă pe terenul celor de la CSM Bistrița

Dușul rece din Liga Campionilor le-a făcut pe handbalistele de la CSM București să se dezlănțuie pe terenul formației CSM Bistrița, în partida ce a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Florilor la handbal feminin.

Neagu and Co au înscris de 46 de ori în poarta echipei gazde, Bistrița , la mai puțin de 2 zile de la înfrângerea suferită în fața echipei Nykobing, în Champions League. S-au remarcat în partida cu un record de goluri marcate tigroaicele Udriștoiu și Mehmetovici, care au punctat de câte 8 ori fiecare. Și la CSM Bistrița handbalista Rodriguez a încheiat partida cu 8 goluri. Cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, a punctat de 4 ori în poarta adversă, în timp ce Gullden a înscris 6 goluri și Curea – 5 goluri.

După primele 30 de minute de joc echipa Campioană a României înscrisese de 2 ori mai multe goluri, 12-24, decât adversara, iar finalul partidei le-a găsit la un ecart de 19 goluri, 27-46.

CSM Bistrița – CSM București 27-46(12-24)

CSM București se distanțează astfel în clasamentul Ligii Florilor, având maximum de puncte după 7 partide disputate, 21, în timp ce formația CSM Bistrița rămâne cu cele 9 puncte acumulate.

CSM Bistrița: Rodriguez – 8 goluri, Tetean – 4 goluri, Szabo – 3 goluri, Rațiu – 3 goluri, Ivan – 2 goluri, Barbos – 2 goluri, Orsivschi – 2 goluri, Zăgrean – 2 goluri, Pristavita -1 gol.
CSM București: Udriștoiu – 8 goluri, Mehmedovic – 8 goluri, Gullden – 6 goluri, Curea – 5 goluri, Neagu – 4 goluri, Frafjord – 3 goluri, Kurtovic – 3 goluri, Hagman -3 goluri, Bazali – 2 goluri, Manea – 2 goluri, Jacobsen Rosengren – 1 gol, Jorgensen – 1 gol.

CSM București va întâlni duminică, 29 octombrie, pe teren propriu formația HCM RM Vâlcea, într-un meci ce va conta pentru etapa a 8-a din Liga Florilor. Meciul va începe la ora 19:30 și va fi trasmis în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

CSM Bistrița se va deplasa pentru meciul din etapa a 6-a a Ligii Florilor la Zalău. Partida se va disputa vineri, 27.10.2017, de la ora 18:00 și va fi transmisă de asemenea la Telekom Sport și Digi.

csm bistritacsm bucurestihandbalhandbal femininLiga Florilor