Handbal feminin: CSM București a câștigat Cupa României

Pentru a patra oară consecutiv, echipa de handbal feminin CSM București a câștigat Cupa României. ”Tigroaicele” s-au impus în finala competiției, în prelungiri, în fața formației CSM Rm Vâlcea, scor 30-29(14-12,26-26).

Radicevic a reușit cele mai multe goluri pentru echipa din București, 9, urmată de Omoregie cu 6 goluri și Lekic cu 5 goluri. De la Vâlcea, Fernandez Fraga a încheiat partida cu 8 goluri, iar Vieira a marcat 6 goluri.

În finala mică a competiției, disputată la Bistrița, HC Zalău s-a impus cu scorul de 30-24(14-11) în confruntarea cu CS Măgura Cisnădie.

Jelena Grubisic, portarul echipei CSM București, a fost desemnată cel mai bun portar al Cupei României, Andrea Lekic a fost desemnată MVP-ul Cupei României Fan Courier, iar premiul – golghetera turneului a revenit handbalistei Ada Moldovan de la CS Măgura Cisnădie.

În semifinalele Cupei României, SCM RM Vâlcea a trecut de Măgura Cisnădie, cu 31-21 (16-12), iar CSM Bucureşti s-a impus în faţa echipei HC Zalău, scor 27-23 (16-6).

Câştigătoarea Cupei României va avea drept de joc în Cupa EHF, sezonul 2019-2020.

FOTO: FB – CS Gloria 2018 și CSM București Oficial

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucuresti handbal feminincupa romaniei fan courier la handbal femininhandbalhandbal feminin