Handbal feminin: Craiovenii sunt așteptați în număr mare pe esplanada Salii Polivalente pentru a fi alături de SCM Craiova în finala Cupei EHF

Vino și tu vineri – 11 mai la Sala Polivalentă din Craiova, în interior sau pe esplanada acesteia și ia parte la cel mai important eveniment din istoria sportului de echipă de sală, participarea în finala Cupei EHF a formației de handbal feminin SCM Craiova.

Handbalistele alb-albastre vor juca în Sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 19:30 și în direct la Telekom Sport și Digi Sport, manșa retur din finala Cupei EHF în compania formației Vipers Kristiansand din Norvegia. În meciul tur scorul a fost 26-22.

Oltencele sunt hotărâte să păstreze Cupa la Craiova și să sărbătorească alături de susținători.

Și de data aceasta Primăria Craiova vine în sprijinul iubitorilor de handbal și amplasează pe esplanada Sălii Polivalente un ecran gigant, unde cei care nu au prins bilet pot veni și urmări partida.

Primăria Municipiului Craiova anunță iubitorii sportului craiovean și ai handbalului că vineri, 11.05.2018, începând cu ora 18.00, sunt așteptați în număr cât mai mare pe esplanada Sălii Polivalente, intrarea dinspre benzinărie, pentru a fi alături de fetele de la SCM Craiova în meciul retur din FINALA Cupei EHF la handbal feminin, contra echipei Vipers Kristiansand din Norvegia, partidă decisivă pentru desemnarea câștigătoarei.”

Suporterii sunt așteptați cu un ecran gigant pe care se va transmite în direct meciul, DJ, fan corner și multe alte surprize.

Hai Craiovaaaaaa!!!

Urmărește-ne pe Facebook:

craiova handbalhandbal femininSCM Craiova - Vipers Kristiansand