Handbal feminin: Craiova se impune cu Rapid și păstrează șanse la locul doi | Joi primește vizita Coronei Brașov în Polivalenta din Craiova

Marți – 15 mai în Sala Rapid din București s-a disputat partida ramasă restantă din etapa a 24-a dintre CS Rapid USL Metrou București și SCM Craiova.

Partida s-a încheiat cu victoria echipei din Bănie, la o diferență de 5 goluri, la capătul unui meci dominat de handbalistele antrenate de Bogdan Burcea. Cu cele 3 puncte obținute, sportivele din Craiova se apropie la doar 2 lungimi în spatele echipei de pe poziția secundă din Liga Florilor – CS Măgura Cisnădie( SCM Craiova – 52 puncte, CS Măgura Cisnădie – 54 puncte).

CS Rapid USL Metrou București – SCM Craiova 22-27(10-14)

S.C.M. CRAIOVA: Dumanska, Stanciu – Nikolic (6 g.), Țicu (6 g.), Trifunovic (5 g.), Pricopi (3 g.), Zamfir-Florianu (2 g.), Elisei (2 g.), Rădoi (1 g.), T. Popescu (1 g.), Klikovac, Vizitiu, Șelaru.

Pentru SCM Craiova urmează partida din etapa a 25-a a Ligii Florilor. Oltencele vor primi vizita formației Corona 2010 Brașov, joi – 17 mai, în Sala Polivalentă din Craiova. Meciul se va disputa cu începere de la ora 18:00 și va fi transmis în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

Handbalistele alb-albastre așteaptă cât mai mulți suporteri alături de ele.

Urmărește-ne pe Facebook:

cs rapid usl metrou bucurestihandbalhandbal femininscm craiovascm craiova handbal