Handbal feminin: Costică Buceschi va antrena CS Minaur Baia Mare în noul sezon la Ligii Florilor

Echipa de handbal feminin CS Minaur Baia Mare, proaspat promovata in Liga Florilor dupa ce a incheiat sezonul 2017-2018 pe prima pozitie in Divizia A Seria B,  va fi condusa in noul sezon de Costica Buceschi. Alaturi de acesta se va afla si Magdalena Kovacs, in calitate de antrenor secund.

Costica Buceschi a mai antrenat HCM Baia Mare intre 2011 și 2014, perioada în care formația băimăreană a avut rezultate notabile: în 2014 a câștigat Campionatul, Cupa României și Supercupa României, iar în 2013 a câștigat medalia de argint în toate cele 3 competiții.

Costică Buceschi vine de la Corona Brașov, echipă pe care a antrenat-o până la începutul acestui an. Noul antrenor al echipei din Baia Mare a antrenat și pe la următoarele formații: CS Extrem Baia Mare(2007), HCM Baia Mare(2007-2010), HC Minaur Baia Mare(2010), HCM Baia Mare(2011-2014), CSM București – junioare(2014-2015), HC Dunărea Brăila(2015-2017), Echipa Națională a României – second(2015-2017), Corona 2010 Brașov(2017-2018).

Este clar că fiecare își dorește să revină acasă. Mă bucur că echipa a promovat în Liga Florilor și vreau să le mulțumesc celor care au făcut posibil acest lucru, antrenorii echipei care au luptat în Divizia A, jucătoarele dar și staff-ul tehnic”, a spus Costică Buceschi, antrenorul echipei feminine a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Pentru sezonul 2018-2019 echipa CS Minaur Baia Mare  este alcatuita din:
Staff: Costica Buceschi – antrenor principal, Kovacs Magdalena – antrenor secund, Daniel Kotecz – team manager, Valentina Mitrasca – kinetoterapeut.
Portar: Adriana Medvedova, Cristina Enache, Andreea Nastasa
Coordonator de joc: Iulia Poradnyk, Cristina Andrita, Luciana Popescu
Inter: Yulia Zaremba, Andreea Tecar, Marija Shteriova, Helena Rysankova, Sylwia Lisewska
Pivot: Yaroslava Burlachenko, Oana Bondar
Extrema: Andreea Lipara, Alexandra Orsivschi, Oana Cirstea, Sonia Seraficeanu, Petruta Argyelan

„Mă bucur că am reluat colaborarea dintre Clubul Sportiv Minaur Baia Mare și antrenorul Costică Buceschi. Împreună cu tehnicianul băimărean am făcut ca Baia Mare să fie pe buzele tuturor. De asemenea, împreună am devenit capitala handbalului românesc și îmi doresc ca acest traseu pe care l-am construit împreună în trecut să îl mai reclădim și în viitorul apropiat. Astăzi vorbim cum creştem valoric spre vârful Ligii Naţionale şi cum devenim un adversar de temut pentru celelalte echipe. Am toată încrederea în echipa de fete, odată ce am promovat în Liga Naţională”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Urmărește-ne pe Facebook:

costica buceschics minaur baia marehandbalhandbal femininLiga Florilor