Handbal feminin: Corona Brașov s-a impus la Zalău și a ajuns la a 4-a victorie consecutivă în Liga Florilor

Primul meci după pauza competițională din Liga Florilor a adus față în față 2 echipe alcătuite numai din jucătoare românce. La Zalău s-au duelat pentru punctele puse în joc echipa locală, HC, și Corona 2010 Brașov.

Formația antrenată de Costică Buceschi a reușit ca și în etapa a 4-a a Ligii Florilor să obțină victoria. Handbalistele de la Brașov s-au impus în fața echipei de sub Meseș la 4 goluri diferență și și-au trecut în cont a 4-a reușită consecutivă din noul sezon competițional, acumulând astfel 12 puncte în clasament.

Dacă în tabăra gazdă cele mai multe goluri au fost marcate de Ciolan, 4, la oaspete – 6 din cele 20 de goluri au fost reușite de Eliza Buceschi.

HC Zalău – ACS Corona 2010 Brașov 16-20(9-11)

”Felicit întreaga echipă pentru atitudine şi pentru modul în care s-a apărat şi jucat tot meciul. În acest joc au ieşit în evidenţă duelurile fizice dintre jucătoare şi mă bucur că în mare parte dintre ele, noi am fost cei care am avut câştig de cauză. Sunt trei puncte extrem de importante, luate în compania unei echipe care sezonul trecut a fost pe un loc fruntaş, astfel că avem motive de bucurie. Cu toate acestea, bucuria trebuie să ne fie cu măsură, pentru că e nevoie să rămânem concentraţi deoarece mai e drum lung până la finalul campionatului. Important este acum să ajungem acasă, să ne refacem după acest joc şi după drumul lung şi să ne pregătim de meciul următor”, a declarat antrenorul echipei Corona 2010 Brașov, Costică Buceschi, la finalul partidei.

HC Zalău: Ciolan A. – 4 goluri, Tamaș L. – 3 goluri, Rob R. – 3 goluri, Drăguț A. – 2 goluri, Nica C. – 1 gol, Bardac-Panici V. – 1 gol, Constantinescu C. – 1 gol, Stanga A. – 1 gol

ACS Corona 2010 Brașov: Buceschi E. – 6 goluri, Tiron B. – 3 goluri, Ciuciulete G. – 2 goluri, Chiper L. – 2 goluri, Bloj T. – 2 goluri, Tomescu C. – 2 goluri, Popa L. – 2 goluri, Hotea C. – 1 gol.

În etapa a 5-a ACS Corona 2010 Brașov va primi vizita formației CSM București. Meciul va avea loc sâmbătă 14 octombrie, de la ora 12:00, și va fi transmis în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

HC Zalău se va duela mult mai repede în etapa a 5-a, chiar la 3 zile diferență, echipa antrenată de Gheoghe Tadici urmând să se deplase la Craiova. Partida va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova, marți 10 octombrie, de la ora 11:00.

acs corona 2010 brasovhandbalhandbal femininhandbal liga nationalahc zalauLiga Florilor