Handbal feminin: Corona 2010 Brașov – CSM București, derby-ul etapei a 5-a în Liga Florilor | Handbalistele brașovene încrezătoare că vor obține un rezultat pozitiv

Sâmbătă, 14 octombrie, cu începere de la ora 12:00 și în direct la Telekom Sport și Digi Sport se va disputa derby-ul etapei a 5-a din Liga Florilor. În Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” din Brașov se vor duela pe semicerc 2 dintre echipele momentului în handbalul feminin românesc: ACS Corona 2010 Brașov și CSM București, Campioana României.

Înaintea partidei de sâmbătă cele 2 adversare sunt vecine de clasament și au același punctaj, 12. Amandoua echipele s-au impus în toate partidele disputate până în prezent , iar o victorie în dreptul oricăreia dintre formații le-ar aduce un avans consistent în clasament.

Handbalistele și antrenorul echipei Corona 2010 Brașov se arată încrezători în forțele proprii, mizează pe faptul ca partida va fi acasă, acolo unde echipa va fi încurajată de suporteri, iar rezultatul poate fi oricare, pe teren întâlnindu-se 2 formații puternice cu obiective mari în campionat.

IZABELA ROSCA: ” Nu se stie niciodata care va fi rezultatul final, indiferent de valoarea echipelor.”

LAURA POPA: ”Pana acum, presiunea a fost destul de mare, acum cred eu că a mai scăzut, pentru că echipa CSM-ului este o echipa foarte bună, știe toata lumea, și sperăm să facem un meci cât mai bun. Sunt diferențe foarte mari, dar nu cred că este o echipă care nu poate fi tinută acolo. Dacă avem o apărare destul de bună, nu avem cum să nu fim aproape de ele. Sperăm ca noi să le prindem într-o pasă mai proastă, pentru că a apărut oboseala la ele.”

COSTICĂ BUCESCHI: ”Cel mai greu pentru CSM până acum au fost poate deplasările, meciurile nu au fost foarte grele, nici în campionat, nici în Cupa Campionilor. Pentru ele, ați văzut , toate meciurile pe care le-au disputat le-au terminat la o diferență foarte mare, undeva la peste 10 goluri. Eu mi-aș dori din suflet să fie cel mai tare meci al Bucureștiului, cred că și ele își doresc acest lucru, gândindu-se în special pentru faza a doua a cupelor europene.Și ele și noi suntem înca la începutul unui drum foarte lung, încă și la ele relațiile de joc nu sunt extraordinare.”

În etapa a 5-a s-a mai disputat partida dintre SCM Craiova și HC Zalău, meci încheiat cu victoria echipei din Bănie la scorul de 30-24(18-12)

Tot în etapa a 5-a din Liga Florilor vor avea loc următoarele meciuri:
CSM Roman – HC Dunărea Brăila , miercuri 18.10.2017, în direct la Telekom Sport și Digi Sport
CS Măgura Cisnădie – AHCM Slobozia, sâmbătă 21.10.2017
CSM Bistrița – U Cluj, sâmbătă 21.10.2017
CS Rapid USL Metrou București – CSU Danubius Galați, sâmbătă 21.10.2017, ora 16:00, în direct la TVR 2
HCM RM Vâlcea – CSM Slatina, duminică 22.10.2017, ora 16:00, în direct la TV

acs corona 2010 brasovcsm bucurestihandbalhandbal femininLiga Florilor