Handbal feminin: Confruntare olteneasca in ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii Florilor

Joi – 22 februarie se va disputa ultima partidă a etapei a 16-a din Liga Florilor la handbal feminin. Sala LPS din Slatina va fi gazda meciului CSM Slatina – SCM Craiova.

Meciul va începe la ora 16:10 și va fi transmis în direct la TVR HD.

În clasament, cele două echipe sunt la poli opuși. Echipa din Bănie este poziționată pe locul 2 în clasament, cu 33 de puncte, în urma a 10 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri, în timp ce formația din Slatina se regăsește pe ultimul loc în Liga Națională. Echipa antrenată de Victorina Bora a acumulat 11 puncte în urma a 3 victorii, 2 egaluri și 10 înfrângeri.

Andreea Pricopi vrea victorii pe linie până la finalul sezonului. ”Noi nu ne gândim că vom mai avea înfrângeri până la sfârșitul campionatului, sperăm să câștigăm fiecare meci pe care îl mai avem până atunci și noi trebuie să ne facem treaba și să ne bazăm pe forțele proprii nu pe ceea ce face Vâlcea sau Cisnădie sau ce echipe mai sunt. Trebuie noi să ne facem treaba și nu o să avem probleme, nu o să avem stres, presiune atâta timp cât nu o să depindem de rezultatele altei echipe, nu o să trebiască să ne rugăm să piardă Cisnădie sau Vâlcea. Nu, dacă noi ne facem treaba nu o să mai avem treabă nici cu Vâlcea, nici cu Cisnădie și locul nostru o să fie acolo unde merităm și unde ne dorim”, a declarat coordonatoare Craiovei la o conferință de presă.

Intrarea la meci se face pe bază de bilet, a cărui valoare este de 5 lei.

Urmărește-ne pe Facebook:

CSM Slatinahandbalhandbal femininLiga Florilorscm craiova handbal