Handbal feminin: Biletele pentru meciul dintre Craiova și Kastamonu s-au epuizat în câteva ore | Cristina Zamfir Florianu: ” Mă bucur că fanii ne vor fi alături şi ne vor susţine”

Sâmbătă – 14 aprilie în Capitala Olteniei – Craiova se va mai scrie o pagină din istoria handbalului feminin românesc. Handbalistele de la SCM Craiova vor primi vizita echipei turce Kastamonu Belediyesi G.S.K. în meciul ce contează pentru manșa retur a semifinalelor Cupei EHF.

Cu o victorie obținută la limită pe terenul echipei turce, formația alb-albastră începe meciul de sâmbătă cu un avantaj de un gol, dar și cu susținerea unui public de ”milioane” pregătit să ajute echipa să ajungă în cel mai important punct al competiției – Finala Cupei EHF, iar acest lucru s-a văzut încă de marți – 10 aprilie, când toate biletele puse la vânzare, preț 10 lei, s-au epuizat în doar câteva ore.

”Datorită numărului mare de spectatori, vom beneficia de al 8-lea jucător şi sunt convinsă că ne vom califica în finală.”

Inimoși, oltenii s-au așezat la coadă la casa de bilete a Sălii Polivalente, unde preț de câteva minute biletele de acces la meciul primăverii din Craiova au fost vândute de nimeni altele decât de căpitanul formației oltene – Cristina Zamfir Florianu și de Andreea Rădoi. Handbalistele au fost încântate să vadă atâția oameni doritori să le vadă în acțiune și promit că vor face tot posibilul pentru a se califica în finală.

Cristina Zamfir Florianu, jucătoare S.C.M. Craiova: “Mă bucur că fanii ne vor fi alături şi ne vor susţine. Nu pot decât să le mulţumesc şi să le spun că vom face tot posibilul să ne calificăm în finală. Sunt convinsă că astăzi se vor epuiza biletele, pentru că sunt foarte mulţi oameni la coadă. Va fi foarte greu în partida de acasă. Am câştigat acolo la un gol diferenţă, dar echipa din Kastamonu este una foarte puternică. Acum, noi avem avantajul acestor suporteri minunaţi, care vor face o atmosferă de nedescris.”

Andreea Rădoi, jucătoare S.C.M. Craiova:Sunt foarte mulți oameni care doresc să ia bilete și sunt convinsă că sala va fi arhiplină. Mă bucur că am putut să producem o bucurie craiovenilor și am ajuns la acest nivel. Eram un copil când am venit la Craiova, dar nu m-am gândit că voi ajunge să joc la acest nivel. Pe parcursul anilor, lucrurile s-au schimbat, și am început să am încredere în mine și în echipă că putem să ajungem foarte sus. Datorită numărului mare de spectatori, vom beneficia de al 8-lea jucător şi sunt convinsă că ne vom califica în finală.”

Pentru cei care nu au mai prins bilete, sau pentru cei care își doresc să le vadă pe fetele de la SCM Craiova în acțiune, meciul va fi transmis în direct la Digi Sport, sâmbătă – 14 aprilie, de la ora 18:00.

Foto: FB – Sala Polivalentă Craiova

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfehf cuphandbalhandbal femininscm craiova handbalsemifinale ehf cup