Handbal. A treia victorie in Liga Zimbrilor pentru Dinamo, repetitie pentru duelul cu Kristianstad din Liga Campionilor

Handbaliștii de la Dinamo au punctaj maxim în campionat după trei etape. Ultima victorie a venit duminică, 15 septembrie, în Sala Dinamo, în fața finalistei ediției trecute, HC DS Constanța, scor 29-27.

Meciul cu Dobrogea Sud a avut o cu totul altă desfășurare față de ultimele partide jucate în sezonul trecut, dominate net de alb-roșii. De data aceasta constănțenii au ținut aproape de dinamoviști și chiar au condus de câte ori, niciodată la mai mult de un gol.

Liga Națională, etapa 3: Dinamo – HC Dobrogea Sud Constanta 29-27 (13-13)

Dinamo a avut inițiativa de mai multe ori în teren, dar a reușit să se desprindă la trei goluri abia pe final (min. 58), când tabela a arătat 29-26. Portarul Missaoui a avut un debut de meci foarte bun, cu 9 intervenții bune în prima repriză. Cel mai bun marcator dinamovist a fost Raul Nantes Campos – 6 goluri, brazilianul intrând foarte bine în angrenajul echipei, indiferent unde a fost folosit la linia de 9 metri.

Victoria vine cum nu se poate mai bine înaintea meciului de miercuri, 18 septembrie cu IFK Kristianstad (ora 18:00), din etapa a doua a Ligii Campionilor. Suedezii au cedat duminică, pe teren propriu, surprinzător, cu GOG (Danemarca), scor 24-33!

La meciul cu HC DS Constanța, stafful tehnic l-a menajat pe căpitanul Dan Savenco, ușor accidentat la o mână

Dinamo: Missaoui, Heidarirad, Lazar – Nantes Campos 6, Alouini 5, Zulfic 5, Asoltanei 3, Gavriloaia 3, Shebib 3, Kuduz 2, Negru 1, Mousavi 1, Bannour, Hossu, Savenco, Vujic.

Pentru Constanța au marcat: Malinovic 8, Omar Yassin 8, Chikovani 6, Nikolic 3, Nistor 1, Csog 1.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

CS Dinamo București handbalhandbalhandbal masculinHC Dobrogea Sud ConstanțaLiga Zimbrilor