FOTO Handbal feminin: SCM Craiova, victorie de senzație în Cupa EHF

Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a impus sâmbătă, în Sala Polivalentă din Craiova, în cea de-a patra partidă din grupa A a Cupei EHF, în fața formației ruse Kuban Krasnodar.

Handbalistele alb-albastre și-au luat revanșa, așa cum au promis, în cadrul unui meci dominat de la un capăt la celălalt. Echipa din Bănie a încheiat partida la o diferență de 6 goluri, 30-24, și a urcat pe locul 2, 4 puncte, în Grupa A. Și de această dată Cristina Florianu a fost la înălțime și a reușit să marcheze de 10 ori în poarta adversă, fiind urmată îndeaproape de Zeljka Nikolic care a înscris 8 goluri. O contribuție importantă la reușita victorie și-a adus-o și îngerul din poarta SCM-ului, Yuliya Dumanska, care ajutată de apărare a reușit să oprească multe mingi venite de la adversare. De la Kuban s-a remarcat Yaroslava Frolova care a încheiat partida cu 8 goluri. În partida tur, Kuban s-a impus la scorul de 28-26.

SCM Craiova – Kuban Krasnodar 30-24(17-13)

Golurile SCM-ului au fost marcate de: Florianu – 10, Nikolic – 8, Ardean-Elisei – 5, Șelaru – 2, Klikovac – 2, Rădoi – 1, Pricopi – 1, Țicu – 1.

În urma rezultatului, SCM Craiova acumulează 4 puncte, iar Kuban rămâne tot cu 4.

Cealală partidă a grupei va avea loc duminică, între Brest Bretagne Handball (4) şi Randers HK (2 puncte).

Programul următor al echipei SCM Craiova în grupa A este:
03.02.2018 SCM Craiova – Brest Bretagne Handball, ora 18:00
11.02.2018 Randers HK – SCM Craiova

SCM Craiova s-a calificat în faza grupelor după ce a trecut de formaţia ungară DVSC Debrecen, cu 24-19 şi 24-27. SCM Craiova a intrat direct în turul III al Cupei EHF.

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei. Meciurile din această fază sunt programate în sistem eliminatoriu, în 3-4 martie, respectiv 10-11 martie, pentru calificarea în semifinale.

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfhandbalhandbal femininKuban Krasnodarscm craiova handbal