FOTO Handbal feminin: SCM Craiova a fost din nou încurajată de o sală arhiplină în Cupa EHF

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a disputat în această seară manșa tur din sferturile de finală ale Cupei EHF împotriva echipei ruse Lada Togliatti. Oltencele au pierdut la o diferență de 2 goluri, 23-25, dar speră să obțină calificarea în meciul retur din Rusia.

Echipa craioveană a fost și astăzi încurajată pe tot parcursul meciului de o sală arhiplină, iar la finalul confruntării handbalistele au primit flori din partea copiilor aflați în sală.

Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea au intrat mai greu în spiritul meciului astfel că la pauză erau conduse cu 6 goluri, 9-15. Repriza secundă a fost mai echilibrată, alb-albastrele reușind să ajungă mult mai ușor la poartă adversă și chiar să reducă din diferența de pe tabelă. Finalul le-a găsit pe oltence la doar 2 goluri distanță de adversare.

Pentru SCM Craiova au înscris: Florianu – 8 goluri, Ţicu – 6 goluri , Ardean-Elisei – 3 goluri, Pricopi – 2 goluri, Nikolici – 2 goluri, Trifunovici – 1 gol, Klikovac – 1 gol, iar Lada le-a avut în prim-plan pe Dmitrieva 8 şi Mosikova 6 reuşite.

Partida retur dintre Lada Togliatti și SCM Craiova va avea loc în data de 10 martie, iar câştigătoarea se va duela în semifinale cu învingătoarea din sfertul HC Zalău – Kastamonu.

Semifinalele Cupei EHF sunt programate în 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie.

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfhandbalhandbal femininLada Togliattiscm craiova handbal