Finala romaneasca pe malul Marii Marmara la volei pe plaja

In perioada 2-4 august 2019 pe malul Marii Marmara, in orasul Marmara Ereglisi, s-a desfasurat un puternic turneu de volei pe plaja, competitie la care au participat si doua echipe de la CSM Bucuresti care si-au adjudecat atat medaliile de aur, cat si pe cele de argint.

Competiția organizată de către municipalitate sub egida Federației Turce de Volei a adunat la start opt echipe: doua din Romania, două echipe din Albania și patru din Turcia ( două din Antalya și două din Istanbul).

După trei zile de meciuri intense, romancele au reușit să se califice în marea finală. Perechea Iustina Corcoz și Ioana Hododi (dublă legitimare LPS Mircea Eliade) s-a impus în 3 seturi în față colegelor Alexia Bradatan și Mădălina Sandu (dublă legitimare LPS Mircea Eliade), după un meci foarte disputat care a adunat foarte multe aplauze din partea spectatorilor prezenți.

Acest turneu a fost un bun prilej de verificare și pregătire a Campionatelor Naționale ce vor avea loc la Mamaia în perioada 17-25 august” – Răzvan Ifrim, antrenor volei pe plajă CSM București.

”Tigroaicele” au reușit să adune până în acest moment în sezonul de vară nu mai puțin de 12 medalii!

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Alexia Bradatan și Mădălina SanduIustina Corcoz și Ioana Hododivoleivolei pe plaja