Volei feminin: Echipele romanesti si-au aflat adversarele din Cupele Europene

Miercuri 26 iunie la Luxemburg au avut loc extragerile la sorti in urma carora echipele de volei feminin din Romania si-au aflat adversarele din Cupele Europene de volei.

CSM Volei Alba Blaj, echipa campioana a Romaniei, va evolua direct in faza grupelor din Liga Campionilor și își va afla adversarele abia în toamnă

In Cupa CEV, CSM Targoviste va juca in compania formatiei maghiare Nyiregyhaza, iar CSM Bucuresti se va duela cu formatia franceza Volero Le Cannet. Formatia franceza a fost infiintata in sezonul trecut, din jonctiunea dintre echipa elvetiana Volero si cea franceza – Cannet.

Meciurile tur in Cupa CEV vor avea loc in perioada 3-5 decembrie 2019, meciurile retur in perioada 17-19 decembrie 2019.

In Cupa Challenge, CSM Lugoj, echipa calificata in premiera in cupele europene, va juca in optimile de finala impotriva celor de la Dukla Liberec, din Cehia, iar CS Stiinta Bacau va intalni echipa portugheza Ponta Delgada.

Meciurile tur din optimile de finala ale Cupei Challenge vor avea loc in perioada 3-5 decembrie 2019, iar returul in perioada 17-19 decembrie.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

cev cupcupa challenge la volei femininLiga Campionilor la volei femininvoleivolei feminin