JE Minsk 2019: Echipele de tenis de masa ale Romaniei au facut primele antrenamente

In perioada 21 – 30 iunie 2019 la Minsk, in Belarus, se va disputa a doua editie a Jocurilor Europene, competitie multi-sport la care participa si 123 de sportivi romani.

Ajunsi la Minsk, sportivii din echipele de tenis de masa ale Romaniei s-au antrenat joi, 20 iunie, si asteapta tragerea la sorti care va avea loc vineri. Romania este reprezentata la tenis de masa de 6 sportivi: Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Cynthia Szocs, Ovidiu George Ionescu, Cristian Pletea, Hunor Janos Szocs; antrenori – Viorel Filimon, Andrei Filimon; oficial de echipa – Mihaela Adriana Zamfir;

Bernadette Szocs, cap de serie la Jocurile Europene de la Minsk!

Primele probe programate sunt cele la individual. Bernadette Szocs este cap de serie la Jocurile Europene de la Minsk 2019, in timp ce Elizabeta Samara este cap de serie numărul cinci. La simplu masculin, Romania ii va avea la start pe Ovidiu Ionescu si Hunor Szocs. Daniela Dodean si Cristian Pletea asteapta concursul pe echipe si mixt.

Meciurile vor avea loc în Centrul Olimpic, care are o capacitate de 1.000 de locuri, iar 122 de jucători se vor lupta pentru locul la Jocurile Olimpice din 2020.

Medaliații din probele de simplu feminin și masculin își vor asigura locurile la JO 2020.

La echipe feminin/masculin și dublu mixt, doar câștigătorii medaliilor de aur se califică pentru JO 2020.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Bernadette SzocsJocurile Europene de la Minsk 2019tenis de masatenis de masa romania