Duel în Capitală, dar nu la fotbal, ci la handbal feminin

Miercuri, 20 septembrie, cu începere de la ora 19:30 și în direct la Telekom Sport și Digi Sport va avea loc duelul Capitalei la handbal feminin, între CSM București și CS Rapid USL Metrou București.

Partida dintre cele două echipe bucureștene contează pentru etapa a patra a Ligii Florilor la handbal feminin și va avea loc în avans față de celelalte meciuri ale etapei, meciuri care se vor disputa în perioada 7-8 octombrie. Celelalte partide au loc după pauza competițională de care beneficiază echipele din prima ligă handbalistică, pauză datorată acțiunii Echipei Naționale de handbal feminin a României în preliminarille Campionatului European de handbal.

Primul meci al etapei a 4-a din liga Florilor se va disputa în Sala Polivalentă Rapid, handbalistele în vișiniu urmând să fie oaspete chiar la ele pe teren.

Înaintea partidei de miercuri CSM București se poziționează pe locul 1 în Liga Florilor, cu maximum de puncte -9, în timp ce formația CS Rapid USL Metrou București se situează pe poziția a 10, cu 3 puncte.

Spectacolul este garantat de cele 2 formații.

cs rapid usl metrou bucuresticsm bucurestihandbalhandbal femininLiga Florilor