Volei feminin: Două jucătoare de la naționala României și-au prelungit contractele cu Dinamo

Managementul echipei de volei feminin CS Dinamo București continuă formarea echipei pentru sezonul 2019-2020. După patru transferuri și două prelungiri de contracte, echipa alb-roșie a ajuns la un acord cu două sportive care au venit la echipă în a doua jumătate a sezonului 2018-2019.

Astfel la Dinamo continuă și jucătoarele Ariana Pîrv și Roxana Iancu, componente și ale echipei naționale de volei feminin a României.

Ariana Pîrv are 23 de ani (este născută pe 24.05.1996), măsoară 1,82 metri înălțime și evoluează pe postul de secund. În sezonul trecut, Ariana a avut procentaje foarte bune la Dinamo: 24 de meciuri, 172 de puncte reușite pe atac și 11 la blocaj. Cifrele sunt cu atât mai demne de remarcat cu cât Pîrv s-a alăturat echipei dinamoviste din ianuarie, la jumătatea sezonului regulat.

Tot în aceeași perioadă a anului 2019 a venit la Dinamo și Roxana Iancu. Născută pe data de 14 august 1993, Roxana măsoară 1,86 metri și joacă pe postul de centru. În 27 de meciuri jucate la Dinamo, ea a reușit 58 de puncte la blocaj și 107 pe atac.

Dinamo a anunțat patru transferuri internaționale la nivelul lotului de jucătoare: Naoko Hashimoto (Japonia / coordonator), Marina Vujovic (Serbia / libero), Maria Karakasheva (Bulgaria / secund) și Maja Burazer (Croația / universal). Și-au prelungit contractele Diana Andreea Ariton (centru), Maria Adriana Matei (secund), Ariana Pîrv (secund) și Roxana Iancu (centru).

Antrenor va fi sârbul Stevan Ljubicic.

Foto: Iancu (nr. 7) si Pîrv (nr. 13)

CITEȘTE ȘI:

Volei feminin: Dinamo a realizat al patrulea transfer

Update volei feminin: Ziua si transferul, Dinamo a semnat si cu voleibalista Maria Karakasheva

Volei: Japoneza Naoko Hashimoto va juca la Dinamo in sezonul 2019-2020

Volei feminin: CS Dinamo București are antrenor nou

Volei feminin: Diana Ariton si Maria Adriana Matei si-au prelungit contractele la Dinamo

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Ariana PîtrvRoxana Iancuvoleivolei dinamo bucurestivolei feminin