Dinamo Bucureşti, a patra înfrângere în Liga Campionilor. Fanii i-au cerut demisia lui Eliodor Voica

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia spaniolă Abanca Ademar Leon, cu scorul de 28-24 (17-13), în cea de-a cincea partidă din grupa C a Ligii Campionilor.

Echipa spaniolă a condus de la început la final, dar Dinamo a avut șansa se a reveni în ultimele 5-6 minute. La 22-24, portarul Ignacio Biosca Garcia a scos miraculos o bombă din vinclu expediată de Sajad Esteki. Și la 24-26 au mai fost șanse, dar dinamoviștii nu le-au putut specula.

Au marcat pentru Dinamo: Descat 5 goluri, Gavriloaia 5, S. Esteki 4, Gayduchenko 3, Komogorov 3, Mocanu 2, Şandru 1, Mousavi 1. De la oaspeţi s-au remarcat Garcia şi Vieyra, ambii cu câte 6 reuşite.

Antrenorul lui Dinamo nu mai este dorit de faci. La finalul partidei, suporterii lui dinamoviști i-au cerut demisia lui Eliodor Voica.

Clasamentul grupei C arată în felul următor: 1.Skjern – 6 puncte, 2.Kadetten – 6, 3.Elverum – 6, 4.Gorenje – 6, 5.Ademar Leon – 4, 6.Dinamo – 2 puncte.

Următoarea partidă a lui Dinamo va fi tot cu Ademar Leon, în deplasare, în 4 noiembrie.

dinamohandbal masculinvelux ehf champions league