Handbal masculin: Dinamo a incheiat la egalitate partida cu IFK Kristianstad in Liga Campionilor

Handbaliștii de la Dinamo au terminat la egalitate cu IFK Kristianstad, 29-29, într-un meci disputat în Suedia, în cadrul etapei a 8-a a Ligii Campionilor, suficient pentru a se califica în play-off-ul competiției. A fost al 8-lea meci fără înfrângere pentru campioana României în grupa D.

• Dinamo are 13 puncte (5 victorii și 3 egaluri) în grupă, ocupând locul 1

• Campioana României mai are două jocuri de disputat în Liga Campionilor, cu Chekhovskie (acasă pe 20 noiembrie) și cu GOG (deplasare 1 decembrie)

• Ante Kuduz a fost declarat jucătorul meciului din echipa noastră

”Este un rezultat echitabil. În repriza a doua am făcut câteva greșeli tehnice, am avut 5-6 ratări de la șase metri și două aruncări de la 7 metri nefructificate, dar am reușit să manageriem bine finalul”, a declarat antrenorul Ștefan Constantin.

IFK Kristianstad – CS Dinamo Bucuresti 29-29(16-17) 

Kristianstad: Ingram, Kapellin – Birkefeldt, Canellas Reixach 3, Chrintz 3, Ehn 3, Einarsson 2, Freiman 2, Gudmundsson 3, Halen 3, Hallen, Henningsson 3, Jaballah 1, Jurmala Astrom, Nyfjall 3, Ocvirk 3. Antrenor: Ljubomir Vranjes

Dinamo: Heidarirad, Missaoui – Alouini, Bannour 3, Gavriloaia 4, Hossu, Jamali, Kuduz 6, Shebib 4, Mousavi, Nantes 3, Negru 3, Vrankovic 2, Vujic 2, Zulfic 2. Antrenori: Ștefan Constantin și Sebastian Bota

Pentru Dinamo urmează pe 20 noiembrie ultimul meci acasă din grupa D a Ligii Campionilor, cu rușii de la Chekhovskie Medvedi.

Până atunci, duminică, de la ora 15:30, Dinamo va juca meciul din prima fază a Cupei României cu CSM București, în Sala Dinamo.

dinamo handbalhandbalhandbal masculinliga campionilor handbal