Sfatul Simonei Halep, care a ajutat-o pe Bianca Andreescu să evolueze în carieră: ”I-am spus să înceteze să mai facă asta”

Simona Halep a povestit înainte de debutul la Indian Wells despre contribuția pe care a avut-o în evoluția canadiencei de origine română Bianca Andreescu.

Numărul doi WTA a dezvăuit că în urmă cu doar câțiva ani, pe când se pregăteau împreună pentru un turneu din Canada, a sfătuit-o pe Andreescu să înceteze să mai meargă la turneele de juniori.

„Am vorbit cu ea în urmă cu câțiva ani, în Canada, când ne-am antrenat împreună. I-am spus că trebuie să se oprească și să nu mai joace la juniori. Dorea să joace mai mult la juniori, am încurajat-o, i-am zis că e pregatită să joace la cel mai înalt nivel. Așa cum putem vedea, se descurcă grozav.

Cred că lovește mingea foarte puternic și este o mare luptătoare, ceea ce o ajută să joace la un nivel ridicat. Sunt sigură că își poate îmbunătăți jocul și să urce și mai mult în clasamentul mondial”, a declarat Halep în conferința de presă dinaintea Indian Wells.

Bianca Andreescu îi poartă un respect deosebit Simonei Halep

Canadinaca de 18 ani a declarat în cadrul unui interviu că s-a bucurat enorm de triumful Simonei la Roland Garros, pentru că ”noi, românii, suntem niște oameni foarte pasionali.”

„Simona este o jucătoare incredibilă, a reușit atât de multe în carieră! Când a câștigat Roland Garros a fost foarte emoționant, în special pentru România, deoarece eu cred că noi, românii, suntem niște oameni foarte pasionali.

O cunosc pe Simona personal, nu foarte bine, dar am vorbit cu ea de multe ori. Este o persoană cu picioarele pe pământ, cu un suflet bun și o respect cu adevărat”, a spus Bianca la o conferința de presă.

Simona Halep va debuta în această seară la Indian Wells. Simona Halep – Barbora Strycova, vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 23.55. Meciul va putea fi urmărit la Digi Sport.

Urmărește-ne pe Facebook:

Bianca AndreescuhalepIndian Wellssimona halep.tenniswta