Handbal masculin: CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Challenge | „Tigroaicele” sunt in Final Four-ul Cupei Romaniei

Handbaliștii de la CSM Bucuresti s-au calificat în semifinalele Cupei Challenge, după victoria din Bosnia (29-23), iar handbalistele și-au asigurat un loc în Final Four-ul Cupei României în urma succesului de la Slobozia (30-22).

Victorii pe linie pentru echipele de la CSM Bucuresti la handbal seniori la finalul săptămânii trecute, atât pe plan intern, cât și internațional. Băieții lui Paulo Pereira au reușit calificarea între cele mai bune patru echipe din Cupa Challenge, după ce s-au impus în fața bosniacilor de la RK Borac Banja Luka la șase goluri diferență. Cei mai bun marcatori ai echipei au fost Vrazalic, cu șase reușite, Chike Onyejekwe, 5 goluri, și Alexandro Pozzer, 4 goluri. În confruntarea tur, de la București, ”tigrii” câștigaseră tot cu un avans de șase goluri.

Pentru un loc în finala Cupei Challenge, competiție câștigată sezonul trecut de Potaissa Turda, CSM București se va duela cu rușii de la Neva St. Petersburg. Ei s-au impus, fără emoții, în dubla manșă, în fața belgienilor de la Vise ( 33-26 în tur, 41-19, în retur).  Primul meci al semifinalei va avea loc în deplasare, în perioada 20-21 aprilie, iar o săptămână mai târziu va avea loc returul, la București.

Și handbalistele și-au trecut în palmares în week-endul trecut o calificare: în Final Four-ul Cupei României. Fetele pregătite de Dragan Djukic nu le-au dat nici o șansă celor de la CSM Unirea Slobozia, pe care le-au învins la opt goluri diferență, fără a apăsa foarte mult pedala de accelarație.

Alături de CSM București (deținătoarea trofeului) au mai ajuns în semifinale  Cupei României liderul la zi al campionatului, SCM Râmnicu Vâlcea ( care a trecut de CSM Galați, scor 29-12), HC Zalău ( a depășit CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud cu 28-27), iar ultima echipă din Final Four se va decide între CS Măgura Cisnădie și CSU  Cluj-Napoca.

Urmarește-ne pe Facebook:

csm bucuresti handbalhandbalhandbal masculin