Handbal masculin: CSM București, la un meci distanță de penultimul act al Cupei Challenge

Handbaliștii echipei CSM București pleacă cu prima șansă în returul cu RK Borac Banja Luka, după succesul 25-19, de pe teren propriu.

Sâmbătă 30 martie 2019 echipa de handbal masculin CSM București va juca în Bosnia partida retur din sferturile de finală ale Cupei Challenge. Meciul cu RK Borac Banja Luka va începe la ora 21:00 și nu va fi transmis.

Succesul din Capitală îi face favoriți la calificarea în semifinale, cu toate că jocul retur nu este deloc unul simplu.

Handbaliștii echipei CSM București vin după egalul (22-22) de la mijlocul săptămânii contra liderului Ligii Zimbrilor, AHC Dobrogea Sud, dar susțin că nu se pune problema oboselii sau a lipsei de energie pentru returul din Cupa Challenge.

În plus, ”tigrii” mărturisesc că merg cu gândul la victorie în Bosnia, în ciuda faptului că au fost avertizați în privința atmosferei care va fi creată de fanii gazdelor.

”Trebuie să găsim resurse pentru jocul din Bosnia, în tur nu am luat un avantaj foarte mare, așa că va fi un meci greu acolo. Am auzit că spectatorii creează o atmosferă incendiară, publicul pune mare presiune pe adversari, nu știu nici ce ne va aștepta din partea arbitrilor …. deci clar trebuie să fim pregătiți pentru orice. În principal trebuie să ne facem jocul și să evoluăm doar cu gândul la victorie” – Ionuț Ramba, handbalist CSM București.

”Am făcut risipă de energie în partida cu Dobrogea Sud, a fost un meci intens, dar suntem bine pregătiți și cred că nu vom avea probleme din punct de vedere fizic la jocul din Bosnia. Suntem conștienți că încă nu am câștigat nimic, în meciul tur ne-am impus la șase goluri, deci calificarea se joacă pe terenul lor. I-am urmărit puțin video și am observat că au galerie frumoasă și numeroasă și cred că va fi mai greu acest meci decât cel pe care l-am avut acasă”Bogdan Mănescu, handbalist CSM București.

Dacă va trece de RK Borac Banja Luka, CSM București va juca în semifinalele Cupei Challenge cu învingătoarea dublei manșe dintre Neva St. Petersburg și belgienii de la Vise. În tur, rușii s-au impus la șapte goluri, 33-26.

Dețintătoarea Cupei Challenge este Potaissa Turda.

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucuresti handbalcupa challengehandbalhandbal masculin