CSM București întâlnește sâmbătă TSKA Moscova în sferturile de finală ale Champions League

Echipa de handbal feminin CSM București întâlnește sâmbătă, 3 aprilie, formația TSKA Moscova în manșa tur a sferturile de finală ale EHF Champions League. Meciul va începe la ora 17:00, se va disputa în Sala Polivalenta din București  și va fi transmis în direct la Digi Sport.

Partida retur va avea loc în dara de 11 aprilie. Echipa învingătoare se califică in Final Four-ul Ligii Campionilor.

Tigroaicele se pregătesc în continuare pentru duelul cu echipa pregătită de Olga Sergeievna Levina-Akopian și speră într-un rezultat bun, care să le dea speranțe de calificare în Final Four-ul celei mai importante competiții intercluburi din lumea handbalului.

Crina Pintea, pivotul echipei CSM București și al naționalei României, vorbește din nou despre „forța grupului” și spune că munca unui întreg sezon se va vedea în această „dublă” cu HBC ȚSKA Moscova.

Este cel mai greu meci al nostru din acest sezon. Cred că toată munca noastră de până acum se va vedea în acest meci. În acest meci se va vedea tot. Nu vreau să sune prea dur, dar dacă nu vom da tot, dacă nu vom reuși, cred că muncă noastră a tuturor a fost în van. E cel mai greu examen al nostru. Îmi doresc să dăm totul, să ne batem până la capăt. Spun mereu că forța grupului e foarte importantă. O spun și acum. Îmi doresc să jucăm și bine și frumos, iar la final să ne bucurăm”, a spus Crina Pintea.

Crina a vorbit și despre faptul că adversarele de la HBC ȚSKA Moscova se vor prezenta cu un antrenor nou în bătalia pentru un loc în Final Four-ul Ligii Campionilor: „Un antrenor nou la echipă aduce un plus de energie. Nu știu dacă aduce tactică, dar sigur aduce energie. Jucătoarele vor dori să atragă atenția, vor dori să arate ce pot, determinarea crește. Asta teoretic. Venirea unui antrenor nou poate fi benefică, dar nu e obligatoriu”. 

Te-ar putea interesa și:S-au disputat ultimele partide din etapa a 14-a a Ligii Florilor

Sursă: csmbucuresti.ro

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

csm bucuresti handbalehf champions leaguehandbaltska moscova