Handbal feminin: CSM Bucuresti va disputa duminica primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor

CSM Bucuresti va debuta in noul sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin pe terenul formatiei daneze Team Esbjerg. Meciul va avea loc duminica, 6 octombrie, cu incepere de la ora 17:45 si va fi transmis in direct la Telekom Sport si Digi Sport.

Fetele antrenate de Adrian Vasile pornesc la drum cu un meci în deplasare, în Danemarca, apoi vor avea două partide acasă, cu Rostov și Lublin, se vor duce în Polonia, revin la București pentru confruntarea cu Esbjerg și termină această fază a grupelor în Rusia.

Traseul este lung și nu există meciuri ușoare, iar fetele de la CSM Bucuresti știu asta și sunt conștiente că mereu primul joc este și cel mai greu. ”Tigroaicele” își doresc să înceapă cu dreptul parcursul lor din Liga Campionilor, iar acest lucru este sinonim cu victoria în Danemarca.

”Este un meci foarte important, critic dacă pot spune aşa, pentru că e un nou început şi avem iar multe accidentări, dar mergem acolo să câştigăm. Obiectivul rămâne calificarea în Final Four, nici nu se pune problema de altceva. Eu aş putea să spun dinainte că ajungem sigur acolo, dar în niciun sport nu e nimic sigur. Însă noi încercăm pentru că sperăm ca jucătoarele accidentate vor reveni şi vom fi pe drumul cel bun. Urmează o partidă de foc în Danemarca, dar cele care suntem sănătoase vom face totul ca să câştigăm acest meci” Iulia Curea, handbalistă CSM București.

PROGRAMUL LIGII CAMPIONILOR

Duminică – 6 octombrie, ora 17.50 – Esbjerg – CSM București

Vineri – 11 octombrie, ora 20.30 – CSM București – Rostov

Sâmbătă – 19 octombrie , ora 18.00 – CSM București – Lublin

Duminică – 3 noiembrie, ora 19.00 – Lublin – CSM București

Duminică – 10 noiembrie, ora 14.30 – CSM București – Esbjerg

Sâmbătă – 16 noiembrie, ora 14.00 – Rostov – CSM

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

csm bucuresti handbalhandbalhandbal femininLiga Campionilor la handbal femininTeam Esbjerg