Surpriza serii în handbalul feminin! CSM București scapă printre degete o victorie ce părea ca și rezolvată

CSM București s-a văzut egalată pe finalul meciului cu Thuringer din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 23-23. Echipa pregătită de Djukic a condus și la șapte goluri diferență, însă pe final germancele au izbutit să revină.

Echipa din Capitală acumulează 11 puncte și așteaptă deznodământul celorlalte partide din grupă.

Pentru a termina pe locul trei, bucureștencele au nevoie ca Ferencvaros să piardă cu Krim. Situație în care ”tigroaicele” vor juca mai departe cu Rostov-Don, iar dacă vor coborâ pe patru vor juca împotriva francezelor de la Metz.

„Sincer, stau şi caut o explicaţie şi nu ştiu de unde vin căderile astea, pentru că am început foarte bine, am fost destul de motivate, dar pe parcurs ne-am dus în jos şi asta ne-a afectat foarte mult”, a spus Oana Manea la finalul partidei.

Dragan Djukic dă vina pe fani, despre care spune că nu susțin suficient de puternic echipa: „Vă spun sincer. Echipa aceasta are nevoie de sprijin, iar eu nu îl simt deloc. Am avut situaţia în care am jucat aici cu Gyor, iar Crina Pintea a primit mai multe aplauze decât orice jucătoare a noastră, care şi-au dat inima şi sângele pe teren. Ceva nu e în regulă. Această echipă merită să fie sprijinită”, a spus Djukic la conferinţa de presă.

CITEȘTE ȘI:
Destinație surpriză pentru Cristina Neagu. Herbert Muller dezvălui unde ar putea pleca interul stânga

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucurestiehf champions leaguehandbalhandbal feminin