CSM București dispută astăzi manșa retur din sferturile de finală ale Champions League

Cu începere de la ora 17:00, echipa de handbal feminin CSM București întâlnește TSKA Moscova în manșa retur a sferturilor de finală ale EHF Champions League.

Partida va putea vi urmărită în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

„Tigroaicele” pornesc cu prima șansă la calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor după ce în partida tur, disputată la Bucuresti, s-au impus cu scorul  de 32-27.

Câștigătoare a Ligii Campionilor în 2016, tigroaicele sunt hotărâte să se califice din nou în Final Four-ul competiției, care va avea loc în 29 și 30 mai la „László Papp Budapest Sports Arena” din Budapesta.

Crina Pintea: „Merităm să fim prezente în careul de ași al competiției”

„Cred foarte mult, așa cum mă repet de fiecare dată, că energia grupului va fi decisivă. Știm handbal, doar că la ora meciului această energie, dăruirea fiecăreia dintre noi vor fi decisive. Dacă vom da sută la sută, atunci ne vom califica. Trebuie să fim o echipă, mai ales în astfel de meciuri. Toate simțim o energie extraordinară, toate vrem să ne calificăm. O calificare în Final Four e foarte importantă pentru toată lumea. Am trecut împreună prin multe. Am traversat împreună o perioadă grea, un an foarte complicat. Sezonul trecut a fost întrerupt… Apoi au fost reluate comptițiile, dar fără spectatori, au fost multe. Cred că merităm să fim prezente în careul de ași al competiției. Putem! Rusoaicele nu sunt mai bune decât noi și spun asta fără a le subestima. Individual suntem peste adversarele noastre”, a spus Crina Pintea, pivotul echipei CSM București și al naționalei României.

Confruntarea dintre ȚSKA Moscova și CSM București de azi va fi arbitrată de tandemul Marija Ilieva – Silvana Karbeska (Macedonia de Nord).

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

FOTO: FB – CSM București

csm bucuresti handbalehf champions leaguehandbal