Handbal feminin: CSM București a pierdut manșa tur a sferturilor de finală în Liga Campionilor

Tigroaicele” au pierdut manșa tur a sferturilor de finală în Liga Campionilor, 26-31.

CSM București își joacă locul în Final Four-ul Ligii Campionilor în Franța, după ce a pierdut pe teren propriu manșa tur a sferturilor, contra lui Metz, scor 26-31.

Campioana Franței a condus jocul din primul minut și n-a mai cedat inițiativa până la ultimul fluier al arbitrelor, în ciuda faptului că fetele de l CSM Bucuirești s-au luptat admirabil și s-au ținut aproape de adversare.

Cele mai bune marcatoare ale ” tigroaicelor” au fost Jovanka Radicevic, 10 goluri, și Andrea Lekic, 9 goluri.

Returul care ne poate duce în careul de ași al Ligii Campionilor, pentru a patra oară consecutiv, va avea loc în Franța, la 13 aprilie.

În primul rând, vreau să-l felicit pe Emmanuel și echipa lui deoarece au fost mai buni în seara asta. Au câștigat partida, deși nu mă așteptam la o asemenea diferență. Totodată, vreau să-mi felicit fetele pentru efortul pe care l-au depus în acest meci. Am făcut o mulțime de greșeli, au fost mulți nervi, am avut parte de un meci fizic, iar ei au fost mai buni la asta. Ne-am pregătit mult pentru acest meci, dar nu e deloc ușor să joci contra Metz-ului în acest sezon. O să zburăm în Franța pregătiți pentru a face orice ca să întoarcem rezultatul în favoarea noastră.Dragan Djukic, antrenor CSM Bucuresti.

A fost un meci extrem de greu. Am reușit să menținem tempo-ul, iar pentru noi a fost extrem de dificil. Îmi pare rău pentru cele 5 goluri diferență, dar știu că o să ne pregătim, o să corectăm greșelile din meciul acesta ca să obținem un rezultat bun în Franța.Elizabeth Omoregie, jucătoare CSM Bucuresti

Nu știu dacă a fost sau nu un meci bun pentru noi, dar rezultatul e cel care contează. Ne bucurăm că ne-am impus aici, chiar dacă nu am jucat exact cum ne-am dorit. Cu toate astea, o să rămânem prudenți și o să pregătim foarte bine manșa a doua. Nu suntem calificați încă în Final 4, așa că trebuie să câștigăm și partida retur.Emmanuel Mayonnade, antrenor Metz Handbal

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucuresti handbal femininhandbalhandbal femininLiga Campionilor la handbal feminin