Handbal feminin: CSM București a obținut o nouă victorie în Liga Campionilor

Echipa de handbal feminin CSM București a obținut o nouă victorie în Liga Campionilor Delo și este lider în Grupa B cu 7 puncte.

”Tigroaicele” s-au impus cu scorul de 28-19 pe terenul formației poloneze MKS Perla Lublin în meciul care a contat pentru etapa a patra a Grupei B. Cea mai bună veste este însă revenirea Cristinei Neagu, după aproape 11 luni de absenţă.

MKS Perla Lublin – CSM București 19-28(10-17)

Pentru CSM București au marcat: Pintea – 7 goluri, Grbic – 6 goluri, Neagu – 4 goluri, Curea – 2 goluri, Cvijic – 2 goluri, Klikovac – 2 goluri, Moisă – 2 goluri,  Omoregie – 2 goluri, Torstensson – 1 gol. De la Perla Lublin s-a remarcat Gega cu 6 goluri.

CSM Bucureşti este lider în clasamentul grupei, cu 7 puncte, urmată de Rostov-Don – 5 puncte, de Team Esbjerg – 4 puncte şi MKS Perla Lublin – niciun punct.

Următorul meci al echipei CSM București în Liga Campionilor este duminică 10 noiembrie, de la ora 14:30. Echipa bucureșteană primește vizita formației Team Esgjerg din Danemarca. Partida este în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

csm bucuresti handbal femininhandbalhandbal femininLiga Campionilor la handbal feminin