Handbal feminin: CSM București a obținut a doua victorie în Liga Campionilor

CSM București a câștigat la scor partida cu MKS Perla Lublin, 35-19, și a trecut pe primul loc al Grupei B.

După un succes important în Danemarca și un egal pe teren propriu cu Rostov Don, astăzi, „tigroaicele” s-au impus clar în fața campioanei Poloniei, MKS Perla Lublin.  

CSM București – MKS Perla Lublin 35-19(16-10)

Pentru CSM București au marcat: Pintea – 6g, Curea – 5g, Tortensson – 5g, Moisa – 5g, Omoregie – 3g, Perianu – 3g, Valcan – 3g, Cvijic – 2g, Klikovac – 2g, Grbic – 1g, Marin – 1g. De la Perla Dublin, cele mai multe goluri au fost marcate de Blazevic – 4.

În cealaltă partidă a grupei, Team Esbjerg a câștigat pe teren propriu meciul cu Rostov Don, 31-26,  astfel că CSM București s-a instalat în fruntea clasamentului, cu cinci puncte după trei jocuri. Danezele sunt pe locul doi, cu patru puncte, urmate de campioanei Rusiei, cu 3 puncte și MKS Perla Lubin este codașa Grupei B, fără punct acumulat după trei partide.

”Vreau să le mulțumesc suporterilor, care au creat o atmosferă incredibilă. Sunt foarte mândră de echipa mea, am arâtat că avem spirit de învingătoare și am reușit să rămânem concentrate la maximum pe toată durata partidei”Elizabeth Omoregie, handbalistă CSM București.

”Înaintea jocului le-am spus fetelor că această partidă este și un test pentru spiritul și caracterul nostru. Sunt fericit că am reușit să menținem linia pozitivă a rezultatelor pe care le-am avut în primele două jocuri. Respect foarte mult echipa MKS Perla Lublin, meciul a fost mult mai greu decât o arată scorul. Public a fost, ca de obicei, incredibil, suporterii ne dau mereu energia de care avem nevoie în timpul meciurilor. Vreau să le mulțumesc oamenilor că ne-au încurajat în permanență” – Adrian Vasile, antrenor CSM București.

Următorul meci al ”tigroaicelor” în DELO WOMEN`S EHF Champions League este programat la 3 noiembrie în Polonia, contra celor de la MKS Perla Lublin.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

csm bucuresti handbalhandbalhandbal femininLiga Campionilor la handbal feminin