Cristina Neagu rămâne la CSM București. Anunțul a fost făcut de Gabriela Szabo

Gabriela Szabo, președintele CSM București a anunțat că a ajuns la un acord verbal cu handbalista Cristina Neagu în ceea ce privește prelungirea contractului. Mai rămâne doar ca cele două părți să-și pună semnătura pe hârtie și să se facă anunțul oficial.

„Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca şi cei care performează în străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020.

Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul. Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune impresarul”, a spus Gabriela Szabo la ProSport LIVE.

Cristina Neagu are un salariu de 17.500 de euro pe luna în acest moment la CSM București. Impresarul sportivei a cerut o mărire salarială de până la 20-21 de mii de euro, dar Primăria Capitalei, prin vocea primarului Gabriela Firea, a anunțat că nu are bani pentru acest lucru.

Se pare că handbalista a înțeles în cele din urmă situația și a acceptat să prelungească înțelegerea cu CSM București în aceleași condiții ca și până acum.

„E foarte important şi ca marketing. Ce înseamnă Messi pentru Barcelona sau Cristiano Ronaldo pentru Juventus, aşa e şi Cristina pentru noi. E votată al 5 lea an consecutiv ca fiind cea mai bună jucătoare a lumii. Să ai un asemenea sportiv, extrem de valoros, e o mare bucurie pentru noi”, a mai spus Gabriela Szabo.

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucurestineagu