VIDEO | Cristina Neagu îi liniștește pe fani. Mesajul interului stânga de la CSM București

Cristina Neagu, căpitanul naţionalei feminine de handbal, a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă până la finalul sezonului.

Jucătoarea se află în perioada de recuperare, iar acum, la nouă săptămâni de la accidentare, a ţinut să le transmită fanilor că recuperarea decurge bine.

Cea mai bună jucătoare de handbal a lumii a postat pe reţelele de socializare un material video de la antrenamente. ”Nouă săptămâni… totul merge bine!”, este mesajul care însoțește clipul video.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nouă săptămâni..totul merge bine! Nine weeks..getting better! #CN8 #unstoppable #iwillbeback

O postare distribuită de Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) pe

Cristina Neagu traversează o perioadă tumultoasă la CSM București. Contractul sportivei expiră în vară. Oficialii campioanei României i-au făcut o ofertă de prelungire, însă handbalista pare tentată să refuze, deoarece şi-ar dori o mărire salarială.

17500 de euro este salariul Cristinei Neagu în momentul de faţă. Conform spuselor primarului Gabriela Firea, impresarul handbaliste a cerut o creștere salarială până la 20-21.000 de euro.

”Tigroaicele” o vor pe Neagu la echipă

”Marea mea dorinţă este ca ea să rămână aici şi pentru sezonul viitor deorece eu sunt la Bucureşti datorită ei. Pentru mine este o plăcere să joc alături de cea mai bună jucătoare din lume. Va fi şi anul acesta, sunt sigură. Sper că va rămâne pentru că aşa voi fi fericită şi sunt sigură că şi restul fetelor le-ar plăcea să joace alături de Cristina. Unele jucătoare sunt aici datorită Cristinei, nu că le-ar plăcea România sau ceva de genul.

Cred că e cel mai mare star din handbal. Ar trebui să vă bucuraţi că o aveţi şi ar trebui să o susţineţi deoarece este foarte greu în afara terenului, atunci când oamenii te judecă în funcţie de salariu sau pentru beneficiile pe care ţi le aduce handbalul, dar dacă mă întrebaţi pe mine, eu cred că ea merită mai mult. Mai mult decât are acum pentru că ea este una la un milion”, a spus Dragana Cvijic, după meciul cu Krim din grupa principală doi a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucureşti, va întâlni formaţia franceză Metz Handball, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a încheiat grupa a II-a a principală pe locul 4 şi, conform regulamentului, se va duela cu liderul grupei unu.

Urărește-ne pe Facebook:

cristina neagucsm bucurestihandbalneagu