Handbal feminin: Claudia Constantinescu va juca pentru HC Dunarea Braila

Echipele de handbal feminin CSM Bucuresti si HC Dunarea Braila au anuntat ca au ajuns la un acord in ceea ce priveste parcursul sportivei Claudia Constantinescu pentru sezonul 2019-2020.

Astfel, handbalista de 25 de ani a fost imprumutata clubului baimarean pentru a juca pana la finalul acestui sezon, cu precizarea ca se poate intoarce la CSM Bucuresti in orice moment, daca situatia o va cere.

Decizia vine din dorința comună – a conducătorilor echipei CSM Bucuresti și a handbalistei – de a avea șansa ca ea să evoluezeze cât mai mult, context în care atât sportiva, cât și echipa de club și naționala României, ar avea de câștigat”, anunta pe site-ul oficial echipa din Capitala.

Interul stang de la CSM Bucuresti, Claudia Constantinescu a semnat cu echipa noastra si va fi apta pentru jocul de sambata cu SCM Craiova”, anunta si clubul din Braila pe pagina oficiala de facebook.

Claudia este multiplă medaliată la nivel de juniori și a bifat prezențe la Campionatele Europene U17 și U19 din 2011 și 2013 și la Campionatele Mondiale U18 și U20 din 2012 și 2014.

Sportiva a inceput sa joace handbal in anul 2007, la Liceul Teoretoc din Bals, iar in 2008 s-a legitimat la CSS Caracal, sub indrumarea antrenorilor Larisa si Adrian Olteanu. Sportiva a jucat la Caracal pana in 2013 cand s-a mutat la HC Zalau, alături de care a câștigat medalia de bronz la finalul sezonului 2016/2017.

La inceputul anului 2019 Claudia s-a transferat la CSM Bucuresti, echipa cu care a castigat medalia de argint in campionat, Cupa Romaniei si Super Cupa din acest an, avand de asemenea prezente cu echipa din capitala si in Liga Campionilor.

“Ma bucur ca am ajuns la un acord cu cei din conducerea HC Dunarea Braila. Doresc sa le multumesc celor de al CSM Bucuresti pentru sprijinul acordat pentru perioada petrecuta in cadrul clubului si pentru ca mi-au dat sansa sa imi continui activitatea profesionala in cadrul noului club, HC Dunarea Braila. Cu siguranta ma voi integra repede, imi doresc sa joc la capacitate maxima si sa imi aduc aportul la clasarea echipei pe un loc fruntas. Astept sa cunosc publicul brailean si ii invitam la sala sambata, 12 octombrie la meciul cu SCM Craiova”, a declarat Claudia Constantinescu.

“Claudia este un transfer important pentru echipa si pentru Braila. Suntem convinsi ca noua noastra jucatoare se va integra rapid in angrenajul echipei noastre si prin valoarea ei va da un aport pozitiv in jocul echipei”, a declarat presedintele HC Dunarea Braila, George Caranica.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

claudia constantinescucsm bucuresti handbalhandbalhandbal femininHC Dunărea Brăila