FOTO | Calificareeee! SCM Craiova s-a calificat în finala EHF Cup. Fetele au fost senzaționale, fanii și mai și – VIDEO

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia Kastamonu (Turcia), scor 18-18 (9-10), în manşa retur din semifinalele Cupei EHF şi s-a calificat, în premieră, în finala competiţiei. În tur, Craiova s-a impus cu 23-22.

Flori Stanciu, eroina din poarta SCM Craiova: ”E o finală muncită, mă bucur enorm că am crezut până la final și nu am cedat deloc. N-am făcut decât să-mi ajut echipa, nu am vrut niciun minut să cedez pentru că-mi doream să jucăm finala. 

Am crezut mereu, știam că e nevoie  mereu de o singură bară sau de o minge apărată și vom câștiga. Mă bucur enorm că nu am renunțat la handbal și am ajuns să joc pentru orașul meu”, a spus portărița Craiovei pentru TV Digi Sport.

Galerie foto, pe pagina noastră de Facebook:

Cele mai bune marcatoare ale echipei antrenate de Bogdan Burcea au fost Ţicu 6 goluri, Florianu 4.

”Le mulțumesc fetelor pentru că au avut tăria să lupte până la sfâșit și au crezut în forța lor. Tot ce am făcut până acum nu se putea fără o echipă. Mulțumesc suporterilor. 

Ne bucurăm în această seară și de mâine încep gânduriele pentru această finală. Mă bucur, sunt fericit pentru această calificare”, a spus Bogdan Burcea pentru TV Digi Sport.

În finală, jucătoarele pregătite de Bogdan Burcea se vor duela cu formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, care a trecut în semifinale de danezele de la Viborg HK (31-34 în tur şi 29-23 în returul disputat tot sâmbătă).

Valentina Ardean-Elisei: ”Eu mă bucur că ne-am calificat. Chiar dacă am făcut egal, mă bucur că s-a terminat cu bine. Mie îmi place să iau pas cu pas. Când am ajuns în grupe și am făcut rezultate bune, am început să cred că putem face o figur[ frumoasă. 

Mai avem timp suficient sa pregătim meciurile din finală”, a spus Elisei la TV Digi Sport.

Handbalistele de la Craiova sărbătoresc alături de fani calificarea în finala EHF Cup:

Revenim cu detalii!

Urmărește-ne pe Facebook:

ehf cupscm craiovascm craiova handbal