Bianca Pascu și Tiberiu Dolniceanu fac cinste României. Medalii pentru cei doi

Tiberiu Dolniceanu a câștigat, sâmbătă, medalia de bronz în proba individuală de sabie masculin, la etapa de Cupă Mondială de la Budapesta. 

Dolniceanu a ajuns până în semifinale, fază în care a fost învins de germanul Max Hartung, cu 15-5, care și câștigat aurul într-o finală cu Oh Sanguk, scor 15-12.

La feminin, tot sâmbătă, sabrera Bianca Pascu a încheiat pe locul trei etapa de Cupă Mondială de la Sint-Niklaas, Belgia.

Potrivit FR Scrimă, Pascu a pierdut semifinala cu Olga Nikitina, deşi a condus asaltul până la final. A avut 8-4, 10-6, 12-7, 13-10, 14-11 dar a cedat cu 14-15 în faţa rusoaicei.

În finală, Nikitina a fost învinsă cu 15-14 de sportiva franceză Manon Brunet.

”Doi dintre cei mai valoroși sabreri de la CS Dinamo au strălucit la etapele de cupă mondială la care au participat în acest weekend. Bianca Pascu și Tiberiu Dolniceanu au cucerit medalii de bronz în competițiile extrem de puternice din Belgia, respectiv Ungaria.

Medaliile îi fixează în clasamentele mondiale și le dau încredere în vederea competițiilor următoare de obiectiv care duc spre JO 2020”, scrie site-ul oficial al lui Dinamo.

Urmărește-ne pe Facebook:

Bianca PascuscrimaTiberiu Dolniceanu