Bianca Andreescu, prima semifinalistă de la Indian Wells. Canadianca a dat cu Muguruza de pământ

Bianca Andreescu a trecut, în acestă seară, de spaniola Garbine Muguruza în sferturile de finală ale Indian Wells la capătul a două seturi fulger.

Bianca Andreescu – Garbine Muguruza 6-0, 6-1

Andreescu a făcut în această seară tenisul să pară simplu. Ceea ce se anunța ca fiind cel mai dificil meci al său de până acum la Indian Wells, s-a transformat rapid în cel mai facil, datorită jocului solid etalat de puștoaica de 18 ani.

Canadianca de origine română s-a impus în primul set cu 6-0, după doar 26 de minute de joc. Muguruza nu i-a pus prea mari probleme canadiencei nici în setul doi, aceasta impunându-se cu 6-1.

”Este incredibil ce am reușit în ultimele luni. Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu iar astăzi am făcut cel mai bun meci al meu.

Nu am avut nimic de pierdut. Am crezut în mine și în faptul că totul este posibil. Știu că am mai spus asta dar este adevărat. Vreau să mulțumesc publicului. Mulțumesc că ați venit să mă susțineți. Sprijinul vostru înseamnă foarte mult pentru mine. Le mulțumesc și celor de acasă”, a spus Bianca Andreescu la interviul de pe teren.

Calificarea în semifinalele Indian Wells reprezintă cea mai importantă performanță de până acum a Biancăi Andreescu la un turneu de categorie Premier Mandatory.

Urmărește-ne pe Facebook:

Bianca Andreescuindina wellsteniswta