#PacePePământ Nu a rămas indiferentă! Mesajul Biancăi Andreescu după masacrul din Noua Zeelandă

Noua Zeelandă trece prin momente dificile după cel mai sângeros atentat din istoria ţării. Viaţa s-a schimbat radical pentru locuitorii din Christchurch, oraşul în care 49 de oameni au fost ucişi în două moschei.

Localnic: ”Nu ştiu dacă ne vom putea reveni. E o tăcere permanentă, toată forfota din Christchurch a dispărut.”

Altădată un oraș plin de viață, Christchurch a fost transformat de atacul de la cele două moschei într-un loc îngenunchiat de durere.

Actuala revelație din circuitul WTA, Bianca Andreescu, a fost la rândul său afectată emoțional de evenimentele din noua Zeelandă și a ținut să tragă un semnal de alarmă asupra evenimentelor mai puțin plăcute ce se pretrec în lume.

”Când se va încheia toată această brutalitate?! #PacePePământ #Rugați-văPentruNouaZeelandă”, a fost mesajul postat de Bianca Andreescu pe rețelele de socializare.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 60 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, și s-a calificat pentru prima dată în finala unui turneu de categorie Premier Mandatory, la Indian Wells.

În acest moment, Andreescu a urcat pe locul 33, iar un succes duminică o va propulsa pe locul 24 WTA.

Câştigătoarea de la Indian Wells va primi un premiu de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA, iar învinsa din ultimul act 686.000 de dolari şi 650 de puncte WTA.

Citește și:
• Bianca Andreescu va juca prima finală de turneu Premier Mandatory. Adversară de calibru
• Fană declarată a Simonei Halep, Andreescu își poate ajuta idolul să rămână pe podium

Urmărește-ne pe Facebook:

Bianca AndreescuIndian Wellstenniswta