Bianca Andreescu și-a zdrobit adversara și s-a calificat în optimi la Indian Wells. Când ar putea s-o întâlnească pe Simona Halep

Bianca Andreescu, locul 60 WTA şi beneficiara unui wild-card la Indian Wells, i-a stricat ziua de naștere elvețiencei Stefanie Voegele (29 de ani, locul 109 WTA).

Racheta numărul unu a Canadei, născută din părinți români, s-a calificat în optimile de finală ale turnelului de categorie Premier Mandatory, după ce a trecut cu un sec 6-1, 6-2 de adversara sa din turul trei.

”Este nebunie curată! Dacă cineva îmi spune că o să ajung până în optimile acestui turneu la începutul anului i-aș fi spus că este nebun”, a spus Bianca Andreesu la finalul meciului cu Stefanie Voegele.

”O experiență uimitoare. Acesta este unul ditnre cele mai bune turnee din lume, deci sunt foarte, forte fericită”, a mai spus Andreescu.

În optimi, Bianca Andreescu o va întâlni pe Wang Qiang, care a trecut în turul precedent de Elise Mertens, în trei seturi, scor 7-6(4), 6-7(4), 6-3, la capătul unei lupte maraton de trei ore.

Andreescu – Halep, posibil duel în semifinale

Canadianca de origine română s-ar putea înfrunta cu idolul său, Simona Halep, în semifinalele competiție. Ambele jucătoare însă pot întâlni adversare puternice în sferturile de finală.

Dacă o învinge pe Vondrousova în optimi, Simona Halep ar putea da peste Svitolina sau Barty (ambele au arătat o formă bună până acum), în timp ce Andreescu va trebui să-și măsoare forțele cu Muguruza sau Bertens dacă trece runda următoare de Wang.

CITEȘTE ȘI:
• Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells: ”Datorită vouă am putut să lupt astăzi”
• Americanii, despre evoluția Simonei Halep: ”Părea incapabilă să-și păstreze avantajul în fața unei extrem de inspirate Kozlova”

Urmărește-ne pe Facebook:

Bianca Andreescuindina wellssimona halep.wta