Ce șanse are Bianca Andreescu să câștige Indian Wells după victoria incredibilă în fața Muguruzei. Cum arată acum cotele la pariuri

Bianca Andreescu a fost prima jucătoare de la Indian Wells care s-a calificat în semifinalele competiției, după ce a zdrobit-o în doar 52 de minute pe Muguruza.

Sportivei din Canada i s-a alăturat mai târziu și Elina Svitolina, care a trecut în trei seturi de învingătoarea Simonei Halep din optimit, Marketa Vondrousova, scor 4-6, 6-4, 6-4.

După victoria fantastică în fața numărului 17 mondial și accederea în semifinale, șansele Biancăi Andreescu la câștigarea Indian Wells au crescut semnificativ, devenind a treia favorită la ccucerirea  turneului cu o cotă de 5.

Principala favorită a caselor de paruri este în acest moment Svitolina (cotă 3.00), iar a doua Angelique Kerber (cotă 4.00), care va încerca vineri să obțină calificarea în semifinale în fața americancei Venus Williams.

Cotele pentru castigatoarea Indian Wells 2019, joi, ora 08.30

1. Elina Svitolina 3.00
2. Angelique Kerber 4.00
3. Bianca Andreescu 5.00
4. Belinda Bencic 6.50
5. Karolina Pliskova 7.00
8. Venus Williams 13.00

Cotele la pariuri înaintea duelului cu Muguruza
Înaintea duelului din sferturile de finală cu Muguruz, Bianca Andreescu avea cotă 10.00 la câștigarea turnelui de la Indian Wells, iar favorită era Angelique Kerber cu cotă 4.00.

CITEȘTE ȘI:
• Reacții în presa internațională după victoria fulger obținută de Bianca Andreescu. L’Equipe: ”Muguruza n-a inteles nimic”

Urmărește-ne pe Facebook:

Bianca AndreescuIndian Wellsteniswta