Andreea Panturoiu, Andreea Miklos si Andrei Gag au urcat pe podium la Campionatele Balcanice de Atletism

Sportivii Andreea Panturoiu, Andreea Miklos si Andrei Gag, legitimati la CSM Bucuresti,  au urcat pe podium la Campionatele Balcanice de Atletism. Daca fetele au obtinut medaliile de argint, Andrei Gag a urcat pe cea mai inalta treapta la aruncarea greutatii.

Andrei Gag a dominat proba de aruncarea greutații, cucerind medalia de aur cu rezultatul de 20.71 metri. Cu aceasta performanța, Andrei Gag, sportiv pregătit de Ioan Zanfirache, confirma baremul de calificare la Campionatele Mondiale de la Doha, Qatar, competiție care se va desfășura în perioada 27 Septembrie – 6 Octombrie 2019.

Andreea Panţuroiu, sportivă pregătită de Mihaela Nicoară, a obținut medalia de bronz în proba de triplu salt, cu rezultatul de 13.81 metri. Titlul a fost adjudecat de Paraskevi „Voula” Papachristou, Grecia, campioana europeană de la Berlin 2018, cu rezultatul de 14.24 metri. Medalia de argint i-a revenit Aleksandrei Nacheva, Bulgaria, campioana mondială de juniori de la Tampere 2018, cu rezultatul de 13.89 metri.

Andrea Miklós a urcat pe podium și la Pravets în proba sa favorită, 400 de metri. Atleta pregătită de Magdolna Kanizsay a cucerit medalia de bronz, cu rezultatul de 52.57. Primul loc i-a revenit grecoaicei Eirini Vasileiou (51.75), iar argintul sportivei Artymata Eleni, din Cipru (51.77).

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Andreea MiklosAndreea PanțuroiuAndrei Gagatletismcampionatele balcanice de atletism