Americanii glumesc pe seama brățării Biancăi Andreescu: ”Bunica mea ținea cheile la fel”

Bianca Andreescu a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Indian Wells, după ce a trecut de spaniola Garbine Muguruza, cu un zdrobitor 6-0, 6-1.

Pe canadianca de origine română o așteaptă însă o misiune la fel de dificilă dificilă în penultimul act al competiției, acolo unde va da peste ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 în clasamentul mondial.

Jurnaliștii de la Tennis Channel au evaluat jocul Biancăi și, cred ei, au găsit „cheia” evoluțiilor foarte bune ale jucătoarei de 18 ani.

”Bunica mea ținea cheile în același mod. Probabil că Bianca gândește la fel și astfel a reușit să descuie tot potențialul său în drumul spre semifinale la Indian Wells. Cred că jocul ei este foarte curat #Bibirising”, au comentat jurnaliștii de la Tennis Channel.

”Cred că am stârnit o modă”, spunea Bianca Andreescu la o conferiță de presă.

Datorită evoluției foarte bune de la Indian Wells puștoaica de 18 ani va urca pentru prima oară în top 40 WTA (37 în clasamentul la zi). Dacă se va impune la Indian Wells, Bianca va face un salt împresionant în clasament și va urca în top 25.

Canadianca de origine română a începutul anul pe poziţia 152 WTA.

Bianca Andreescu și Elina Svitolina se întâlnesc pentru prima oară în circuit. Până acum canadiencei i-a mers bine în confruntările în premieră. Nici cu Garbine Muguruza nu se mai întâlnise în circuit, dar a făcut un meci senzațional în fața spaniolei.

Elina Svitolina a trecut în sferturi de sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 61 WTA, scor 4-6, 6-4, 6-4, după două ore şi 11 minute de joc.

Citește și:
• Bianca Andreescu, fata altfel din circuitul WTA. ”Primul lucru pe care îl fac este să meditez”
• Ce șanse are Bianca Andreescu să câștige Indian Wells după victoria incredibilă în fața Muguruzei. Cum arată acum cotele la pariuri

Meciul dintre Bianca ANDREESCU (CAN) și Elina SVITOLINA (UKR) va putea fi urmărit în seara de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.30, în direct la Digi Sport.

Partida dintre Andreescu și Svitolina se va disputa pe terenul unu, după două meciuri de pe tabloul masculin de simplu (Hubert Hurkacz- Roger Federer și Karen Khachanov- Rafael Nadal) și unul de pe tabloul de dublu (Lukasz Kubot/Marcelo Melo – Novak Djokovic/Fabio Fognini). Duelul dintre Belinda Bencic și Angelique Kerber va închide ziua la Indian Wells.

Urmărește-ne pe Facebook:

andreescuBianca AndreescuIndian Wellstenniswta