Baschet (M): Bănățenii se impun pe terenul lui Dinamo în cea de-a doua etapă a LNBM

Data: 5 iulie 2017, 3:16 | Autor: Kadi Bulgakov

Deși s-au bucurat de vacanță prelungită, nedisputând primul meci din campionat împotriva celor de la Ploiești, deoarece aceștia s-au retras din competiție din cauza problemelor financiare, dinamoviștii n-au reușit să se impună în meciul disputat, pe teren propriu, împotriva celor de la BC SCM Timișoara, în cea de-a doua etapă a LNBM, meci încheiat cu scorul de 64-73.

BC SCM Timișoara s-a aflat constant la conducerea meciul, reușind să câștige trei din cele patru sferturi. (17 – 23, 16 – 19, 18 – 12, 13 – 19). În cel de-al treilea sfert Dinamo a părut să revină reducând diferența la trei puncte (51-54), dar intervenția antrenorului bănățenilor, Nenad Mandic, a reușit să-i reconecteze pe aceștia la joc, reușind la scurt timp să refacă diferența de zece puncte pe tabelă.

Marko Sutalo a fost jucătorul de la Dinamo care a reușit să se evidențieze, el reușind 14 puncte (2*3 puncte), o recuperare și o pasă decisivă. I-au urmat Iulian Orbeanu cu 10 puncte (2*3 puncte), 2 recuperări și o pasă decisivă și Danilo Tasic, e a înscris 9 puncte (1*3 puncte), 8 recuperări și 3 pase decisive.

La BC SCM Timișoara s-au remarcat: Mladen Jeremic cu 23 puncte (3*3 puncte), 6 recuperări și o pasă decisivă, Milos Komatina cu 22 puncte (2*3 puncte), 3 recuperări și o pasă decisivă și Octavian Popa Calota cu 13 puncte (2*3 puncte), 3 recuperări și 6 pase decisive.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!